Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιβάνης: «Πέθανε ο κολλητός μου μπροστά στα μάτια μου»
09:00 - 19/02/2022
Στο εξομολογητήριο του «After Dark» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Λιβάνης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής
To άρθρο Συγκλονίζει ο Γιώργος Λιβάνης: «Πέθανε ο κολλητός μου μπροστά στα μάτια μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιβάνης: «Ο κολλητός μου πέθανε μπροστά στα μάτια μου»
Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην περίοδο που το όνομά του είχε ακουστεί, εξαιτίας του Survivor - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο Γιώργος Λιβάνης:Πέθανε ο κολλητός μου μπροστά στα μάτια μου
Διαβάστε το στο Γιώργος Λιβάνης: «Πέθανε ο κολλητός μου μπροστά στα μάτια μου»
Καλεσμένος στο «After Dark» ήταν το βράδυ της Παρασκευής...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Λιβάνης: «Πέθανε ο κολλητός μου μπροστά στα μάτια μου»
Καλεσμένος στο «After Dark» ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στον ντόρο που έγινε πέρσι με το όνομά του,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣυγκλονίζει ο Γιώργος Λιβάνης: Τελευταία φορά έκλαψα όταν πέθανε μπροστά μου ο κολλητός μου
«Τελευταία φορά έκλαψα σε ένα τραγικό γεγονός. Έκλαψα με λυγμούς όταν έχασα τον κολλητό μου φίλο πριν δέκα χρόνια. Τον έχασα μπροστά μου, ήταν ο κολλητός μου και “έφυγε” μπροστά μου. Σπουδάζαμε στο Ρέθυμνο και ήρθε κάποια στιγμή στην Αθήνα και μείναμε σπίτι μου. Έφυγε από τη ζωή απροσδόκητα, από καρδιά. Γενικά πια στη ζωή […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Λιβάνης: "Πέθανε ο κολλητός μου μπροστά στα μάτια μου"
"Γενικά πια στη ζωή μου θα κλάψω εάν είμαι σε μια φάση που θα μου βγουν κάποια συναισθήματα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr