Μπιμπίλας: Έχω δεχτεί κι εγώ επίθεση στο θέατρο, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ (Video)

13:28 - 19/02/2022

«Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποιητικής συμπεριφοράς πολλές φορές και από πολύ σπουδαίους σκηνοθέτες. Αν είχε γίνει το metoo πριν πολλά χρόνια, θα ήταν και αυτοί υπόδικοι», αποκάλυψε.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω δεχτεί και εγώ επίθεση στο θέατρο, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ»

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω δεχτεί επίθεση στο θέατρο, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ

«Αν είχε γίνει το metoo πριν πολλά χρόνια, θα ήταν και αυτοί υπόδικοι», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για την υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου, αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη. «Οι τρεις ηθοποιοί που είναι υπόδικοι κάποια στιγμή ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω δεχτεί επίθεση στο θέατρο, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω δεχθεί και εγώ επίθεση στο θέατρο αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη

Διαβάστε το στο

Σ.Μπιμπίλας: «Έχω δεχτεί και εγώ επίθεση στο θέατρο - Δεν το κατήγγειλα ποτέ»

O Σπύρος Μπιμπίλας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, μαζί με τη Βάσια Παναγοπούλου, σχολίασε τη διαγραφή τριών ηθοποιών από το ΣΕΗ, ενώ αναφέρθηκε και σε μία δική του ιστορία επίθεσης. «Αυτοί που θα περάσουν οι υποθέσεις τους από το πειθαρχικό, πιθανόν κάποια στιγμή να γίνει μια γενική συνέλευση, και πιθανόν να ψηφιστεί η απομάκρυνσή τους. Πώς γίνεται να βγαίνουν αποκλειστικά που μιλούν για διαγραφές ηθοποιών;», δήλωσε. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννης και της Σοφίας Παυλίδου λέγοντας: «Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου μακάρι να ερχόντουσαν στο σωματείο να διευθετηθεί η διαφορά τους εξωδικαστικά». Αναφορικά με τη δήλωση της Βάσιας Τριφύλλη, που είπε ότ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω δεχτεί και εγώ επίθεση στο θέατρο, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ»

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι» στο θέατρο Χυτήριο, όπου συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα και τη Βάσια Παναγοπούλου. Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται για διαγραφή από το ΣΕΗ τριών ηθοποιών, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Αυτοί που θα περάσουν οι υποθέσεις του από το πειθαρχικό, πιθανόν κάποια στιγμή να γίνει μια γενική […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Έχω δεχτεί και εγώ επίθεση στο θέατρο, αλλά δεν το κατήγγειλα ποτέ» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)