Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είναι η σταθερά μου, το στήριγμά μου»
08:04 - 20/02/2022
Σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό In
To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είναι η σταθερά μου, το στήριγμά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είναι η σταθερά μου, το στήριγμά μου»
«Να μη χαθούν και να μην αλλάξουν τα συναισθήματά μας», επιθυμεί η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Κατερίνα Γερονικολού: «Φουλ» ερωτευμένη με τον Γιάννη Τσομιτσέλη - «Είναι το στήριγμά μου»
Είνια ερωτευμένη και δεν το κρύβει
Διαβάστε το στο Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι το στήριγμα μου»
Η Κατερίνα Γερονικολού είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει
Διαβάστε το στο Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είναι η σταθερά μου, το στήριγμά μου»
«Είναι η σταθερά μου, το στήριγμά μου» ανέφερε σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση η Κατερίνα Γερονικολού στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό In Style και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είναι η σταθερά μου, το στήριγμά μου»
Διαβάστε το στο sinidisi.grΚατερίνα Γερονικολού: Η εξομολόγησή της για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη – «Είναι η σταθερά μου»
Μια εξομολόγηση έκανε στο περιοδικό In Style και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή, η Κατερίνα Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά της ΕΡΤ “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ”, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη. «Είναι πολύ όμορφο που συνεργαζόμαστε με τον Γιάννη. Είναι πολύ ταλαντούχος και κοινός μας στόχος είναι να υπογράφουμε δουλειές […]
The post Κατερίνα Γερονικολού: Η εξομολόγησή της για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη – «Είναι η σταθερά μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr