Σοκ: 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς του και τον αδελφό του γιατί του έκλεισαν το Wi-fi (βίντεο)

13:10 - 20/02/2022

Ένα περιστατικό σοκ έλαβε χώρα στο Έλτσε του Αλικάντε της Ισπανίας, εκεί που μια μητέρα αποφάσισε να κλείσει το Wi-fi για να τιμωρήσει τον 15χρονο γιο της.  Εξοργισμένος από την τιμωρία, ο έφηβος Σαντιάγκο άρπαξε στις 8 Φλεβάρη μια καραμπίνα, που ο πατέρας του είχε στο σπίτι για το κυνήγι, κι εκτέλεσε τους γονείς του και τον 10χρονο αδερφό του. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, ο 15χρονος είπε στην αστυνομία ότι η μάνα του τον είχε τιμωρήσει κλείνοντας το σήμα Wi-fi. Ήθελε να τον εμποδίσει από το να παίζει διαρκώς video games, μιας και είχε «μείνει» σε 5 μαθήματα στο σχολείο. «Μου είπε ότι ήμουν τεμπέλης, ενώ ο μικρός ήταν καλός και ότι θα μου πάρει την κονσόλα. Πήγα στο δωμάτιό μου κι άρχισα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις