Μαρίνα Πατούλη: «Σήμερα έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν και άνοιξα την πόρτα στο μέλλον»
21:00 - 20/02/2022
Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μαρίνα Πατούλη. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου
To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: «Σήμερα έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν και άνοιξα την πόρτα στο μέλλον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Πατούλη: «Σήμερα έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν»
Σελίδα στη ζωή της γυρίζει η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής.
Διαβάστε το στο Ανσαριφάρντ: «Σημαντική νίκη, να αφήσουμε στην άκρη το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον» (vid)
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έκανε λόγο για σημαντική νίκη αναφέροντας πως όλοι στην ΑΕΚ πρέπει να αφήσουν στην άκρη το παρελθόν και να κοιτάξουν το μέλλον.
Διαβάστε το στο Μαρίνα Πατούλη: Σήμερα έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν
Μια νέα αρχή κάνει η Μαρίνα Πατούλη, μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Πατούλη. Η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Μύκονο και ζει μοναδικές στιγμές. Στο νησί των ανέμων μάλιστα δεν βρίσκεται μόνη. Απολαμβάνει την παρέα του Βλάση Χολέβα, με τον οποίο το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει κοντά. Στην τελευταία της ανάρτηση, δηλώνει ξεκάθαρα πως πλέον έχει αφήσει οριστικά πίσω της το παρελθόν και έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. «Σήμερα, έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν και άνοιξα την πόρτα στο μέλλον. Πήρα μια βαθιά ανάσα και άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Να δουλεύεις πάνω σε αυτό που σε κάνει χαρούμενο», έγραψε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑνσαριφάρντ: «Να αφήσουμε στην άκρη το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον»
Ανσαριφάρντ: «Να αφήσουμε στην άκρη το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον»
20/02/2022
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:
«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλη την ομάδα. Δουλέψαμε σκληρά. Θέλαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί είχαμε δύσκολες ημέρες. Ευτυχώς πήραμε τη νίκη και είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Αυτό που είναι αναγκαίο είναι να ξεχάσουμε τι συνέβη και να επικεντρωθούμε στο μέλλον. Να αφήσουμε στην άκρη το παρελθόν».
Για το ρυθμό που κράτησε η ΑΕΚ και μετά το 1-0 και έψαξε και δεύτερο τέρμα: «Αυτό το παιχνίδι ήταν διαφορετικό α
Διαβάστε το στο filathlos.gr