Διχασμός εντός κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Θ.Πλεύρης και Μ.Βορίδης ζητούν απολύσεις
08:44 - 21/02/2022
Ένα από τα θέματα που απασχολεί ιδιαιτέρως την κυβέρνηση τις τελευταίες εβδομάδες είναι η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο ΕΣΥ.
Μάλιστα, λόγω και της κινητοποίησης των υγειονομικών έξω από το υπουργείο Υγείας, έχουν υπάρξει αρκετές συναντήσεις τις τελευταίες ημέρες για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις, καθώς στις 31 Μαρτίου τελειώνει το τελεσίγραφο που είχε δώσει ο Θάνος Πλεύρης.
Σε περίπου έναν μήνα λοιπόν η κυβέρνηση θα έχει να λάβει σοβαρές αποφάσεις, είτε θα κάνει πίσω και θα επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στο ΕΣΥ, είτε θα παραταθεί το μέτρο, είτε θα απολυθούν.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας διχασμός στην κυβέρνηση, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι θα πρέπ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr