Ειρωνείες Καρανίκα για Τσακαλώτο: «Είμαι απόφοιτος δημόσιου ΤΕΙ που υπάρχει από το 1985»

12:28 - 21/02/2022

Μαίνεται η εσωκομματική αντιπαράθεση...

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρανίκας κράζει Τσακαλώτο: «Είμαι απόφοιτος του δημόσιου ΤΕΙ που υπάρχει από το 1985»

Η ατάκα του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την ανασφάλεια του Αλέξη Τσίπρα ξένισε πολλούς. Κυρίως, όπως φαίνεται, τον φίλο και στενό συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Καρανίκα. Ο Αλέξης Τσίπρας «έχει μια ανασφάλεια που δεν δικαιολογείται», είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αλλά αυτό δεν ήταν το μοναδικό που ενόχλησε τον Νίκο Καρανίκα. Τον ενόχλησε και η ... Περισσότερα To άρθρο Καρανίκας κράζει Τσακαλώτο: «Είμαι απόφοιτος του δημόσιου ΤΕΙ που υπάρχει από το 1985» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Καρανίκας κατά Τσακαλώτου: «Είμαι απόφοιτος του δημόσιου ΤΕΙ που υπάρχει από το 1985»

Η φράση του Ευκλείδη Τσακαλώτου για την ανασφάλεια του Αλέξη Τσίπρα όπως φαίνεται, ξένισε και ενόχλησε τον στενό συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργου Νίκο Καρανίκα.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)