Τατσόπουλος: «Μόνο με τον Γονίδη φοβήθηκα- Δεν είναι να παίζεις μαζί του» (ΒΙΝΤΕΟ)
13:04 - 21/02/2022
Ο Σταμάτης Γονίδης, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιος είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά και προσβάλει το μεγαλείο της Θείας Χάριτος ενός ταπεινού άγιου ανθρώπου που έζησε τον διωγμό έπειτα αφιέρωσε την ζωή του στον Θεό. Με δέος πολλοί Έλληνες παρακολούθησαν την σειρά του Αγίου […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγιος Παΐσιος - Ο Τατσόποτυλος απαντά στον Γονίδη: Φοβήθηκα, δεν είναι να παίζεις μαζί του
Ο τραγουδιστής μέσα από το Facebook πήρε θέση εναντίον του γράφοντας μεταξύ άλλων: «Τατσόπουλε, τις προσβολές σου γράψε τις πάνω στην άμμο, τις ευεργεσίες σου, χάραξε τις πάνω στο μάρμαρο».
Διαβάστε το στο Άγιος Παΐσιος – Πέτρος Τατσόπουλος: «Με τον Γονίδη φοβήθηκα, δεν είναι να παίζεις μαζί του»
Ο Πέτρος Τατσόπουλος προκάλεσε έντονες αντιδράσεις το τελευταίο διάστημα με τα σχόλιά του για τη νέα σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος-Από τα Φάρασα στον Ουρανό», η οποία σαρώνει σε τηλεθέαση. Ανάμεσα σε αυτές είναι και εκείνη του Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος σε οργισμένη ανάρτησή του «άστραψε και βρόντηξε» κατά του συγγραφέα και πρώην βουλευτή. «Έχω ακούσει τα πάντα αυτές τις μέρες, αλλά μόνο με τον Γονίδη φοβήθηκα, διότι έχω ενημερωθεί από παλαιότερες δηλώσεις του για τις ψυχοκινητικές του ικανότητες, οπότε όταν μπαίνω στην κουζίνα κοιτάω τα πιρούνια μην καρφωθεί κανένα στο μάτι μου. Δεν είναι να παίζεις με τον Γονίδη. Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν τσακωμένος με τη λογική, τώρα είναι τσακωμένος και μ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆγιος Παΐσιος: Πέτρος Τατσόπουλος – «Με τον Γονίδη φοβήθηκα, δεν είναι να παίζεις μαζί του»
Απάντηση στον Σταμάτη Γονίδη και τη μακροσκελή ανάρτησή του έδωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος μέσα από το Πρωινό. Όλα ξεκίνησαν από τις θέσεις που εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό», οι οποίες σχολιάστηκαν από τον τραγουδιστή. «Ήθελα να μάθω και έψαξα ποιος είναι αυτός ο Τατσόπουλος που υποτιμά […]
Διαβάστε το στο irafina.gr