Ο Βασίλης Σπανούλης σκόραρε, ο γιός του πανηγύριζε!

18:53 - 03/01/2020

Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, στο χθεσινό παιχνίδι ενάντια στην Φενέρμπαχτσέ, με τους πόντους που σημείωσε έγινε ο πρώτος σκόρερ της Euroleague. Στο καλάθι που πέτυχε και τον έφερε στην πρώτη θέση, ο γιός του πανηγύρισε έξαλλα, με το στιγμιότυπο αυτό να το αποτυπώνει η κάμερα. Δείτε το video  

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης σκόραρε και ο γιος του πανηγύριζε (VIDEO)

Ένα όμορφο στιγμιότυπο, λίγο πριν το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ, προβλήθηκε στο “Πρω1νό”. Συγκεκριμένα, η Νάνσυ Παραδεισανοιύ στα swipe up της ημέρας, παρουσίασε βίντεο από την χθεσινή επιτυχία του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και την απολαυστική αντίδραση του γιου του. Όπως θα δείτε, ο μικρότερος γιος του Kill Bill βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με την Ολυμπία Χοψονίδου και τη στιγμή που ο πατέρας του πέτυχε το τρίποντο πανηγύρισε! Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει