Συγκλονίζει το μοντέλο Μ.Σαρρή: «Moυ έσπρωχνε το κεφάλι στα γεννητικά του όργανα»

19:16 - 21/02/2022

Όλο και περισσότερες είναι οι νέες κοπέλες οι οποίες καταγγέλλουν πως έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης ή έχουν παρενοχληθεί. Το νέο περιστατικό το οποίο καταγγέλλεται, είναι αυτό της 20χρονης Μηνοδώρας Σαρρή η οποία περιέγραψε τα όσα φέρεται να βίωσε στα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας. Η 20χρονη Mηνοδώρα Σαρρή, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και περιέγραψε τα όσα βίωσε από έναν 65χρονο, ο οποίος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον πόθο της και τα όνειρά της για μια καριέρα στο μόντελινγκ, όταν ήταν ακόμη ανήλικη μαθήτρια σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης. «Ένας γνωστός μου μού σύστησε έναν άνδρα που, όπως μου είπε, ασχολείται με τον χώρο της μόδας» «Από μικρή μου άρεσε ο χώρος του μόντελι

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοκάρει μοντέλο από την Κρήτη: «Άρπαξε το χέρι μου και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα!»

Όλο και περισσότερες νέες κοπέλες οι οποίες έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης ή έχουν παρενοχληθεί, βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις