Ουκρανία: O Ζελένσκι καταγγέλλει την «παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας» της χώρας του από τη Ρωσία

03:26 - 22/02/2022

Ουκρανία - Όλες οι ειδήσεις: Αντιμέτωπο με τη Ρωσία, το Κίεβο αναμένει «ξεκάθαρη» και «αποτελεσματική» υποστήριξη από τη Δύση, δηλώνει…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ουκρανία: Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι καταγγέλλει την «παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας» της χώρας του από τη Ρωσία

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι απευθύνοντας έκτακτο διάγγελμα στο έθνος κατήγγειλε την παραβίαση «της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής...

Διαβάστε το στο Zougla

Ζητά βοήθεια από τη Δύση: Ο Ζελένσκι καταγγέλλει την «παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας» της χώρας του από τη Ρωσία

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατήγγειλε σήμερα απευθύνοντας έκτακτο

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ιταλία: Ο πρωθυπουργός Ντράγκι καταδικάζει τη παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της Ουκρανίας από τη Ρωσία

Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι καταδίκασε σήμερα την "απαράδεκτη" παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της Ουκρανίας από τη Ρωσία, η οποία αναγνώρισε τις δύο αυτονομιστικές δημοκρατίες στην ανατολική Ουκρανία. "Θέλω να εκφράσω την πιο σθεναρή μου καταδίκη όσον αφορά την απόφαση της ρωσικής κυβέρνησης να αναγνωρίσει τα δύο αυτονομιστικά εδάφη του Ντονμπάς. Πρόκειται για μια απαράδεκτη παραβίαση της δημοκρατικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας", δήλωσε ο Ντράγκι σε ομιλία του στη Ρώμη. Στη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε οδηγία στον στρατό του να αναπτυχθεί στις αυτονομιστικές "δημοκρατίες" του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ στ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες