Βενιζέλος: Eίμαι ευγνώμων στη Γεννηματά- Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα μου απαντήσει ο Ανδρουλάκης
10:04 - 22/02/2022
«Εγώ δεν είμαι υπέρ των αποκλεισμών. Εγώ τον ΣΥΡΙΖΑ τον ήθελα στην κυβέρνηση και το 2012, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε και κρυβόταν πίσω από το ρεύμα της ανόδου του» σημειώνε μεταξύ άλλων. «Η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά θεώρησε ότι η παρουσία μου δεν βοηθά, μπορεί και να βλάπτει. Εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι υπήρξε καμία […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βενιζέλος: Eίμαι ευγνώμων στη Γεννηματά, μου έδωσε την ευκαιρία να νιώσω πιο ελεύθερος
«Ο κ. Ανδρουλάκης έχει μία ιστορική σχέση μαζί μου. Μετά την εκλογή, όπως είχα την υποχρέωση αλλά και τη διάθεση, του έστειλα τα θερμά μου συγχαρητήρια και την ευχή μου να επικοινωνήσει με την ιστορία. Φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μου απαντήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Βενιζέλος
Διαβάστε το στο Αιχμές Βενιζέλου για Ανδρουλάκη: Του έστειλα θερμά συγχαρητήρια, φαντάζομαι κάποια στιγμή θα μου απαντήσει
"Μετά την εκλογή, όπως είχα την υποχρέωση αλλά και τη διάθεση, του έστειλα τα θερμά μου συγχαρητήρια και την ευχή μου να επικοινωνήσει με την ιστορία", σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Διαβάστε το στο thetoc.gr