Επίσημη επίσκεψη των πρυτανικών Αρχών ΑΠΘ στο Φανάρι για τα 30 χρόνια της πατριαρχικής διακονίας Βαρθολομαίου

13:02 - 22/02/2022

Φανάρι: Τα τριάντα χρόνια πατριαρχικής διακονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου τίμησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης αντιπροσωπείας του στο Φανάρι. Η αποστολή, με επικεφαλής τον πρύτανη του ΑΠΘ, καθηγητή Νίκο Παπαϊωάννου, διοργανώθηκε από 9-11 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής και συμμετείχαν σε αυτήν οι αντιπρυτάνεις Χαράλαμπος Φείδας και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίσημη επίσκεψη των πρυτανικών Αρχών ΑΠΘ στο Φανάρι για τα 30 χρόνια της πατριαρχικής διακονίας Βαρθολομαίου

Φανάρι: Τα τριάντα χρόνια πατριαρχικής διακονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου τίμησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης αντιπροσωπείας του στο Φανάρι. Το άρθρο Επίσημη επίσκεψη των πρυτανικών Αρχών ΑΠΘ στο Φανάρι για τα 30 χρόνια της πατριαρχικής διακονίας Βαρθολομαίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο