Προάγγελος παραμονής! Σούντγκρεν: “Ενθουσιασμένοι με Μπούργος, θέλω να μείνω στον Άρη”
07:52 - 23/02/2022
Για τον Χερμάν Μπούργος, τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Σουηδός παράλληλα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής στον Άρη! Μιλώντας στη Nova είπε αρχικά ότι: “Τώρα είμαι καλά, πέρασα μια βδομάδα που ήμουν άρρωστος στο […]
The post Προάγγελος παραμονής! Σούντγκρεν: “Ενθουσιασμένοι με Μπούργος, θέλω να μείνω στον Άρη” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μήνυμα παραμονής από Σούντγκρεν: «Είμαι καλά στον Άρη και θέλω να μείνω»
Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο Ντάνιελ Σούντγκρεν εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Άρη, ενώ μίλησε για την έλευση του Χερμάν Μπούργος και τα τρία ματς που απομένουν στο πρωτάθλημα. Για τον Χερμάν Μπούργος, τα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν στις δηλώσεις που […]
The post Μήνυμα παραμονής από Σούντγκρεν: «Είμαι καλά στον Άρη και θέλω να μείνω» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr