Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Αλί «σπάει» τη σιωπή του πριν τη δίκη – «Θέλω να πάω σπίτι μου και να το ξεχάσω»

11:00 - 23/02/2022

Δύο ημέρες πριν ξεκινήσει η περιβόητη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλί, ο ένας εκ των To άρθρο Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Αλί «σπάει» τη σιωπή του πριν τη δίκη – «Θέλω να πάω σπίτι μου και να το ξεχάσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Λιγνάδης - Ο Αλί «σπάει» τη σιωπή του πριν τη δίκη: Θέλω να πάω σπίτι μου και να το ξεχάσω (Βίντεο)

Ο Αλί που κατήγγειλε τον βιασμό του από τον Δημήτρη Λιγνάδη «έσπασε» τη σιωπή του πριν τη δίκη του ηθοποιού και σκηνοθέτη που είναι προφυλακισμένος.

Διαβάστε το στο

Δημήτρης Λιγνάδης: «Λύγισε» ο Αλί – «Είναι επαγγελματίας εγκληματίας, θέλω να πάω σπίτι μου και να τα ξεχάσω όλα»

Δημήτρης Λιγνάδης: Λίγο πριν βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο Αλί, ο ένας εκ των τεσσάρων ανδρών που κατήγγειλαν τον γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό έσπασε τη σιωπή του. Όπως ανέφερε ο ίδιος στον Κωνσταντίνο Μαρκέτο και τον Θάνο Νασόπουλο στο podcast uncover δεν ενδιαφέρθηκε ούτε λεπτό με... The post Δημήτρης Λιγνάδης: «Λύγισε» ο Αλί – «Είναι επαγγελματίας εγκληματίας, θέλω να πάω σπίτι μου και να τα ξεχάσω όλα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της