Δημήτρης Λιγνάδης: «Είναι επαγγελματίας εγκληματίας» λέει ο Αλί

11:22 - 23/02/2022

Λίγο πριν βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο Αλί, ο ένας εκ των τεσσάρων ανδρών που κατήγγειλαν […] The post Δημήτρης Λιγνάδης: «Είναι επαγγελματίας εγκληματίας» λέει ο Αλί appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Λιγνάδης: Επαγγελματία εγκληματία τον χαρακτηρίζει ένας από τους καταγγέλλοντες

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησαν δύο από τους ανθρώπους που όπως λένε, έχουν πέσει και οι ίδιοι θύματά του. «Όταν έκανα τη μήνυση δεν ήταν προφυλακιστέος. Όταν το είπα στους δικούς μου είχαν φοβηθεί. Μου είπαν: Πού πας και τα βάζεις;» είπε μεταξύ άλλων ο Αλί, μιλώντας στο thebest. Και διευκρίνισε: «Στόχος μου ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Λιγνάδης: Επαγγελματία εγκληματία τον χαρακτηρίζει ένας από τους καταγγέλλοντες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Λιγνάδης: Ξεσπά ένας εκ των καταγγελλόντων - «Είναι επαγγελματίας εγκληματίας» (vid)

Λίγα 24ωρα πριν βρεθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο Αλί, ο ένας εκ των τεσσάρων ανδρών που…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δημήτρης Λιγνάδης: «Όσο είναι στη φυλακή σώσαμε πολλά παιδιά, είναι επαγγελματίας εγκληματίας» λέει θύμα

Ο Αλί, ένας από όσους έχουν καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε σε podcast για την προφυλάκιση του ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς τον επαγγελματία εγκληματία και τονίζοντας ότι όλο αυτό το διάστημα που είναι στη φυλακή σώθηκαν πολλά παιδιά. «Δεν έκατσα να σκεφτώ τι θα γίνει μετά, με ποιον πάω να τα βάλω, δεν είχα μιλήσει προηγουμένως με κανέναν για το θέμα. Ούτε σε οικογένεια, ούτε σε φίλους, ούτε σε ψυχολόγο. Όταν έκανα τη μήνυση, δεν ήταν προφυλακιστέος. Δύο μέρες μετά, νομίζω, μπήκε στη φυλακή» είπε σε podcast ο Αλί, ο οποίος ζει στη Σουηδία, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του Αnt1. «Όταν εξομολογήθηκα στους δικούς μου και τους φίλους και στην οικογένειά μου, είχαν φοβηθεί. Που πας και

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπάει την σιωπή του ο άνδρας που κατηγορεί τον Λιγνάδη για βιασμό: «Είναι επαγγελματίας εγκληματίας»

«Δεν έκατσα να σκεφτώ τι θα γίνει μετά, με ποιον πάω να τα βάλω… Δεν είχα μιλήσει προηγουμένως γι’ αυτό το θέμα με κανέναν. Ούτε σε οικογένεια, ούτε σε φίλους, ούτε σε ψυχολόγο. Όταν έκανα τη μήνυση, δεν ήταν προφυλακιστέος. Δύο ημέρες μετά νομίζω μπήκε στη φυλακή. Κι όταν εξομολογήθηκα στους δικούς μου, στους φίλους […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξεσπάει θύμα του Λιγνάδη: Είναι επαγγελματίας εγκληματίας - Σώσαμε πολλά παιδιά με την προφυλάκισή του [Βίντεο]

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε θύμα του που κατοικεί πλέον στη Σουηδία, χαρακτηρίζοντάς τον "επαγγελματία εγκληματία".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: «Είναι επαγγελματίας εγκληματίας», λέει ο Αλί

«Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν τελειώσει όλο αυτό θετικά. Θέλω να πάω σπίτι μου και να το ξεχάσω», εξομολογείται ο Αλί, καταγγέλλων στην υπόθεση Λιγνάδη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο