Survivor: Κατερίνα Καινούργιου κατά Κατσαούνη – Έντονοι χαρακτηρισμοί
13:12 - 23/02/2022
Το Survivor έχει πολλούς πιστούς τηλεθεατές και μέσα σε αυτούς φαίνεται πως είναι και η Κατερίνα Καινούργιου.
The post Survivor: Κατερίνα Καινούργιου κατά Κατσαούνη – Έντονοι χαρακτηρισμοί appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor – Κατερίνα Καινούργιου: Νευρίασε με τον Γιώργο Κατσαούνη – «Είσαι καραγκιόζης»
Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με όσα είπε ο Γιώργος Κατσαούνης για την Μυριέλλα Κουρεντή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, χαρακτηρίζοντας την ηθοποιό «διπρόσωπη». «Όχι φίλε μου είσαι… καραγκιόζης. Ακόμα κι αν έχει γίνει αυτό, είσαι άντρας, ο οποίος στην αρχή έλεγες ότι “τη γουστάρω”. Υποτίθεται ότι είσαι αρσενικό και το παίζεις και παλιάς κοπής, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Ακόμα και να έχει γίνει, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Μου είναι απίστευτα αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά για μένα τελείωσε. Την έδωσε; Τελείωσε. Ας άφηνε την παραγωγή να το δείξει, να εκτεθεί μόνη της» είπε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του αποσπάσματος του χθεσι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor: Άγριο ξέσπασμα της Καινούργιου όταν άκουσε τον Κατσαούνη – «Είσαι καραγκιόζης φίλε μου» [βίντεο]
Survivor: Ξέσπασε για τις δηλώσεις του Κατσαούνη κατά της Μυριέλλας Κουρεντή, η Κατερίνα Καινούργιου. Αφορμή στάθηκαν όλα όσα είπε ο παίκτης για την ηθοποιό στο επεισόδιο της Τρίτης (22/2/2022). «Ο Άρης έχει δίκιο που λέει διπρόσωπη την Μυριέλλα, διότι εκτός του συμβουλίου που είχα κλείσει το ειδύλλιο και το άνοιξα...
The post Survivor: Άγριο ξέσπασμα της Καινούργιου όταν άκουσε τον Κατσαούνη – «Είσαι καραγκιόζης φίλε μου» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασμα κατά του Κατσαούνη – Τον αποκάλεσε “καραγκιόζη” (ΒΙΝΤΕΟ)
Κατερίνα Καινούργιου: Βαριά λόγια και πολύ αυστηρή κριτική για τον παίκτη της Μπλε ομάδας του Survivor.
Διαβάστε το στο neolaia.gr