Δημήτρης Λιγνάδης: Ο αδερφός του επιμένει στην αθωότητά του μία ημέρα πριν τη δίκη
10:56 - 24/02/2022
Τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” και ο Γρηγόρης Μπάκας σε
To άρθρο Δημήτρης Λιγνάδης: Ο αδερφός του επιμένει στην αθωότητά του μία ημέρα πριν τη δίκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Λιγνάδης: Ο αδερφός του επιμένει στην αθωότητά του μία ημέρα πριν τη δίκη
Η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη είχε αρχικά οριστεί για τις 11 Φεβρουαρίου ωστόσο μετά από αίτημα του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια πήρε αναβολή και θα ξεκινήσει αύριο 25 Φεβρουαρίου
Διαβάστε το στο Γιάννης Λιγνάδης: Ο αδερφός μου είναι αθώος - Η δήλωση μία ημέρα πριν τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη (Βίντεο)
Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη επιμένει ότι ο αδερφός του είναι αθώος, μιλώντας μπροστά στην κάμερα, ακριβώς μία ημέρα πριν τη δίκη του ηθοποιού και σκηνοθέτη που είναι προφυλακισμένος.
Διαβάστε το στο Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζεται την Παρασκευή η δίκη
Το δικαστήριο αναμένεται ότι θα προχωρήσει στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου
Διαβάστε το στο Δημήτρης Λιγνάδης: Ο αδερφός του επιμένει στην αθωότητα του (video)
«Η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της», αναφέρει ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, ΓιάννηςΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζεται την Παρασκευή η δίκη
Το δικαστήριο αναμένεται ότι θα προχωρήσει στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου
Διαβάστε το στο tovimaΔημήτρης Λιγνάδης: Τι λέει ο αδελφός του Γιάννης, μια ημέρα πριν τη δίκη
Ο Γιάννης Λιγνάδης ήταν σε καφετέρια της Κυψέλης και δήλωσε βέβαιος για την αθωότητα του αδερφού του. «Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση. Η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της. Πιστεύουμε στη δικαιοσύνη και την αθωότητα του αδερφού μου», ήταν τα λόγια που είπε ο Γιάννης Λιγνάδης στο Πρωινό. Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Λιγνάδης: Ο αδελφός του μιλά μια μέρα πριν από τη δίκη
Ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου. Ο αδελφός του, Γιάννης Λιγνάδης, μίλησε στην […]
The post Δημήτρης Λιγνάδης: Ο αδελφός του μιλά μια μέρα πριν από τη δίκη appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΔημήτρης Λιγνάδης: Η δήλωση του αδελφού του, μία μέρα πριν τη δίκη για τέσσερις βιασμούς [βίντεο]
Ο Δημήτρης Λιγνάδης μετάφερθηκε στην Αθήνα από τις φυλακές Τρίπολης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΔημήτρης Λιγνάδης: Ο αδελφός του μιλά μια μέρα πριν από τη δίκη
«Η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της»
Διαβάστε το στο news.grΔημήτρης Λιγνάδης: Επιμένει ο αδελφός του για την αθωότητα του (βίντεο)
Τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” και ο Γρηγόρης Μπάκας σε καφετέρια της Κυψέλης μία ημέρα πριν την δίκη του ηθοποιού-σκηνοθέτη. Ο Γιάννης Λιγνάδης εμφανίστηκε ήρεμος και ευγενικός στην κάμερα, δηλώντας βέβαιος για την αθωότητα του αδερφού του, αλλά και δείχνοντας εμπιστοσύνη προς την ελληνική δικαιοσύνη. «Δεν έχω να κάνω […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔημήτρης Λιγνάδης: Οι δηλώσεις του αδερφού του μία ημέρα πριν τη δίκη
Aδερφός Δημήτρη Λιγνάδη: «Πιστεύουμε στη δικαιοσύνη και την αθωότητα του αδερφού μου».
Διαβάστε το στο neolaia.gr