Χρήστος Δάντης: Η δημόσια στήριξη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για το Survivor

17:26 - 24/02/2022

Με ανάρτησή του μέσα από το Instagram, ο Χρήστος Δάντης στήριξε δημόσια την Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Αυτό που έκανες σήμερα, δεν γίνεται κορίτσι μου. Respect βουνό!», έγραψε στο μήνυμά του, ο τραγουδιστής. Αυτό συνοδευόταν από ένα πλάνο στο οποίο η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρισκόταν στον αγωνιστικό στίβο του Survivor. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης […] The post Χρήστος Δάντης: Η δημόσια στήριξη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για το Survivor appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη για τη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου,  μια από τις παίκτριες των Μαχητών που έχουν ξεχωρίσει στον φετινό κύκλο του Survivor όπως είναι γνωστό είναι ζευγάρι με τον...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα στήριξης για τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μία από τις φετινές παίκτριες των Μαχητών στο Survivor, η οποία έχει To άρθρο Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα στήριξης για τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ο Χρήστος Δάντης αποθέωσε την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor

'Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δεν θέλω να κλαίω.'

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»