Χρήστος Δάντης: Η δημόσια στήριξη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για το Survivor
17:26 - 24/02/2022
Με ανάρτησή του μέσα από το Instagram, ο Χρήστος Δάντης στήριξε δημόσια την Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Αυτό που έκανες σήμερα, δεν γίνεται κορίτσι μου. Respect βουνό!», έγραψε στο μήνυμά του, ο τραγουδιστής. Αυτό συνοδευόταν από ένα πλάνο στο οποίο η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρισκόταν στον αγωνιστικό στίβο του Survivor. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης […]
The post Χρήστος Δάντης: Η δημόσια στήριξη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για το Survivor appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη για τη σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μια από τις παίκτριες των Μαχητών που έχουν ξεχωρίσει στον φετινό κύκλο του Survivor όπως είναι γνωστό είναι ζευγάρι με τον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧρήστος Δάντης: Το μήνυμα στήριξης για τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι μία από τις φετινές παίκτριες των Μαχητών στο Survivor, η οποία έχει
To άρθρο Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα στήριξης για τη σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΟ Χρήστος Δάντης αποθέωσε την σύντροφό του Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor
'Μου έχει λείψει πάρα πολύ. Δεν θέλω να κλαίω.'
Διαβάστε το στο thetoc.gr