Δημήτρης Λιγνάδης: Μία μέρα πριν τη δίκη ο αδερφός του εξομολογείται – «Πιστεύω ότι είναι αθώος» [βίντεο]
17:58 - 24/02/2022
Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα την Παρασκευή (25/2). Ο αδελφός του, Γιάννης Λιγνάδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα. Ο Γιάννης Λιγνάδης ήταν σε καφετέρια της Κυψέλης και δήλωσε βέβαιος για την αθωότητα του αδερφού του. «Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση. Η...
The post Δημήτρης Λιγνάδης: Μία μέρα πριν τη δίκη ο αδερφός του εξομολογείται – «Πιστεύω ότι είναι αθώος» [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δ. Λιγνάδης: Μία μέρα πριν τη δίκη ο αδερφός του εξομολογείται – «Πιστεύω ότι είναι αθώος» (VIDEO)
Ο Δημήτρης Λιγνάδης πρόκειται να βρεθεί στη δικαστική αίθουσα την Παρασκευή (25/2).
Ο αδελφός του, Γιάννης Λιγνάδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό».
Ο Γιάννης Λιγνάδης ήταν σε καφετέρια της Κυψέλης και δήλωσε βέβαιος για την αθωότητα του αδερφού του.
«Δεν έχω να κάνω καμία δήλωση. Η δικαιοσύνη θα κάνει το έργο της. Πιστεύουμε στη δικαιοσύνη και την αθωότητα του αδερφού μου», ήταν τα λόγια που είπε ο Γιάννης Λιγνάδης.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, οι τρεις από αυτούς σε ανήλικα αγόρια.
Πηγή: eleftherostypos.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Λιγνάδης: Διακόπηκε για τις 25 Φεβρουαρίου η δίκη
Δημήτρης Λιγνάδης: Αίτημα από τον Κούγια για διακοπή της δίκης
Δημήτρης Λιγνάδης: Ξε
Διαβάστε το στο grtimes.grΔημήτρης Λιγνάδης: Σήμερα η δίκη του σκηνοθέτη που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς
Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να συνεχιστεί ενώπιον του ΜΟΔ η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου και διακόπηκε από τον συνήγορό υπεράσπισης του καλλιτέχνη, Αλέξη Κούγια. Το δικαστήριο αναμένεται ότι θα προχωρήσει στην ανάγνωση του κατηγορητηρίου, ζητώντας από τον μέχρι πριν λίγο καιρό επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου, να δηλώσει τη θέση […]
The post Δημήτρης Λιγνάδης: Σήμερα η δίκη του σκηνοθέτη που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr