Φαλ: «Δεν έχω υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τι είπε ο Φαλ για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό
Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Αρμάνι ο Μουσταφά Φαλ αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν έχει υπογράψει ακόμη.
Διαβάστε το στο Φαλ: «Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, ακόμα δεν έχω υπογράψει νέο συμβόλαιο»
Ο Μουστάφα Φαλ δεν μίλησε μόνο για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.
Διαβάστε το στο fosonline.grΑυτό υποστήριξε ο Μουσταφά Φαλ για το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
Αυτό υποστήριξε ο Μουσταφά Φαλ για το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό
25/02/2022
Ο Μουστάφα Φαλ υποστήριξε πως του αρέσει η Ελλάδα και η παρουσία του στον Ολυμπιακό . Όμως ακόμα δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο στους Πειραιώτες.
Αναλυτικά όσα τόνισε στην κάμερα της NOVA μετά την νίκη των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο:
Για το πόσο δύσκολο ήταν να παίξει μπάσκετ σε μια τέτοια μέρα: «Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά είχαμε ένα ματς να δώσουμε. Δεν σκεφτόμαστε το μπάσκετ τώρα, ελπίζω να διορθωθούν όλα σύντομα».
Για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο: «Όλοι έκαναν τη δουλειά τους. Είχαμε κερδίσει το Κύπε
Διαβάστε το στο filathlos.gr