Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

14:04 - 25/02/2022

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν από τους πιο δημοφιλείς υπουργούς Οικονομικών της Μεταπολίτευσης - Μέχρι σήμερα το όνομά του περιβαλλόταν με νοσταλγία λόγω των φιλολαϊκών πολιτικών που εφάρμοσε

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Έφυγε» ο Δημήτρης Τσοβόλας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Ο Δημήτρης Τσοβόλας νοσηλευόταν διασωληνωμένος «Αττικόν», καθώς εδώ και καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και σήμερα, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 80 ετών. Ο Δημήτρης Τσοβόλας υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Άρτας με το ΠΑΣΟΚ ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσοβόλας, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε το στο in.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Πέθανε ο πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας, σε ηλικία 80 ετών.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσοβόλας, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσοβόλας, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Τσοβόλας νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Αττικό Νοσοκομείο. Γεννήθηκε το 1942 στους Μελισσουργούς της Άρτας.

Διαβάστε το στο tovima

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Πέθανε σε ηλικία 80 χρονών ο Δημήτρης Τσοβόλας, που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Τσοβόλας υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και από το 2004 και μετά έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την πολιτική και ασχολούνταν αποκλειστικά με τη δικηγορία. Ποιος ήταν ο Δημήτρης Τσοβόλας Γεννήθηκε το 1942 στους Μελισσουργούς της Άρτας από πολύ φτωχή οικογένεια η οποία μάλιστα στα μετεμφυλιακά χρόνια αντιμετώπισε διώξεις λόγω της συμμετοχής της στην Εθνική Αντίσταση και στο ΕΑΜ επί Κατοχής. Είχε σπουδάσει νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ήταν συνήγορος της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου μετά το 2008. Η υπόθεση Γρηγορόπουλου έληξε με την ισόβια καταδίκη του ειδικού φρουρού

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσοβόλας, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας σε ηλικία 80 ετών

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος «Αττικόν», καθώς εδώ και καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και σήμερα, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 80 ετών. Ο Δημήτρης Τσοβόλας υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Εκλέχθηκε για... The post Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας σε ηλικία 80 ετών appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας σε ηλικία 80 ετών ,μετά από μάχη με τον καρκίνο. The post Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Κατέληξε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας, καθώς εδώ και αρκετό καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία το τελευταίο χρονικό διάστημα και νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στο Αττικόν. Ο Δημήτρης Τσοβόλας γεννήθηκε στους Μελισσουργούς της Άρτας. Σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του […] The post Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Ο Δημήτρης Τσοβόλας νοσηλευόταν διασωληνωμένος «Αττικόν», καθώς εδώ και καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί πολύ […] The post Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας σε ηλικία 80 ετών

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: Ο Δημήτρης Τσοβόλας νοσηλευόταν διασωληνωμένος «Αττικόν», καθώς εδώ και καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και σήμερα, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 80 ετών. Ο Δημήτρης Τσοβόλας υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Άρτας με […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Πέθανε  ο πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας ο οποίος βρισκόταν διασωληνωμένος με την κατάσταση του να είναι κρίσιμη, άφησε πριν λίγη ώρα την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου. Παρά το γεγονός ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο και η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο... The post Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσοβόλας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον To άρθρο Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πέθανε ο δικηγόρος και πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο δικηγόρος και πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας.

Διαβάστε το στο real.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Σε ηλικία 80 ετών

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πέθανε στα 79 του ο Δημήτρης Τσοβόλας

The post Πέθανε στα 79 του ο Δημήτρης Τσοβόλας appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Το άρθρο Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο δικηγόρος και πρώην υπουργός, Δημήτρης Τσοβόλας.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Απεβίωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας

Διαβάστε το στο mononews.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και δικηγόρος Δημήτρης Τσοβόλας πέθανε σε ηλικία 79 ετών. Ο Δημήτρης Τσοβόλας γεννήθηκε στους Μελισσουργούς της Άρτας. Σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Άρτας με το ΠΑΣΟΚ το 1977, και επανεκλέχθηκε το 1981 και το 1985. Στην συνέχεια Το άρθρο Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ - Ήταν από τους πιο δημοφιλείς υπουργούς Οικονομικών της Μεταπολίτευσης - Μέχρι σήμερα το όνομά του περιβαλλόταν με νοσταλγία λόγω των φιλολαϊκών πολιτικών που εφάρμοσε. Το άρθρο Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας: Θλίψη στον πολιτικό κόσμο

Πέθανε την Παρασκευή ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην επικεφαλής του ΔΗΚΚΙ, ο δικηγόρος, Δημήτρης Τσοβόλας.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Υπήρξε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος των κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπαδρέου

Διαβάστε το στο news.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Ο Δημήτρης Τσοβόλας νοσηλευόταν διασωληνωμένος «Αττικόν», καθώς εδώ και καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και σήμερα, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 80 ετών. Ο Δημήτρης Τσοβόλας υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Άρτας με το ΠΑΣΟΚ το 1977 και ήταν υπουργός οικονομικών την περίοδο 1985 – 1989. Επίσης, ήταν Πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ από το 1995 μέχρι το 2004. Γεννήθηκε το 1942 στους Μελισσουργούς της Άρτας και προερχόταν από πολύ φτωχή οικογένεια η οποία μάλιστα στα μετεμφυλιακά χρόνια αντιμετώπισε διώξεις λόγω της […] The post Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας appeared first on Lamianow.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 80 χρονών ο Δημήτρης Τσοβόλας, ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κα γνωστός δικηγόρος. Ο Τσοβόλας έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τελευταία, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί. Δυστυχώς ο πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας ο οποίος βρισκόταν διασωληνωμένος με την κατάσταση του να είναι κρίσιμη, άφησε πριν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας: Θλίψη στον πολιτικό κόσμο

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 79 ετών ο Δημήτρης Τσοβόλας στο νοσοκομείο Αττικόν όπου νοσηλευόταν. Απεβίωσε έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Τσοβόλας γεννήθηκε το 1942 στους Μελισσουργούς της Άρτας. Προερχόταν από πολύ φτωχή οικογένεια η οποία μάλιστα στα μετεμφυλιακά χρόνια αντιμετώπισε διώξεις λόγω της συμμετοχής της στην Εθνική Αντίσταση και στο ΕΑΜ […] Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας: Θλίψη στον πολιτικό κόσμο on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσοβόλας… Πέθανε ο πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας, σε ηλικία 79 ετών ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο. Νοσηλευόταν διασωληνωμένος τις τελευταίες δύο ημέρες στο νοσοκομείο Αττικό, όπου και κατέληξε. Γεννήθηκε το 1942 στους Μελισσουργούς της Άρτας. Προερχόταν από φτωχή οικογένεια […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο δικηγόρος και πρώην υπουργός, Δημήτρης Τσοβόλας. Ο Δημήτρης Τσοβόλας άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένος. Ο Δημήτρης Τσοβόλας γεννήθηκε το 1942 στους […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 79 ετών ο Δημήτρης Τσοβόλας

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Ο Δημήτρης Τσοβόλας υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ και διετέλεσε για πολλά χρόνια υπουργός Οικονομικών

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας: Θλίψη στον πολιτικό κόσμο

Πέθανε σήμερα Παρασκευή ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρώην επικεφαλής του ΔΗΚΚΙ, ο δικηγόρος, Δημήτρης Τσοβόλας, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Τσοβόλας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα διασωληνωμένος σε νοσηλευτικό ίδρυμα. Ο Δημήτρης Τσοβόλας γεννήθηκε το 1942 στους Μελισσουργούς της Άρτας. Προέρχεται από πολύ φτωχή οικογένεια η […] The post Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας: Θλίψη στον πολιτικό κόσμο appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Απεβίωσε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Ο Δημήτρης Τσοβόλας νοσηλευόταν διασωληνωμένος, καθώς εδώ και καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και σήμερα, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 80 ετών. Ο Δημήτρης Τσοβόλας υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Άρτας με το ΠΑΣΟΚ το […]

Διαβάστε το στο thessports.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσοβόλας, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Τσοβόλας νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Αττικό Νοσοκομείο. Ήταν διασωληνωμένος στην Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.   Γεννήθηκε το 1942 στους Μελισσουργούς της Άρτας. Είχε σπουδάσει νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ήταν διακεκριμένος δικηγόρος. […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Απεβίωσε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Απεβίωσε ο Δημήτρης Τσοβόλας.

Διαβάστε το στο inkomotini.news

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο Δημήτρης Τσοβόλας (VIDEO)

Σε ηλικία 80 ετών "έφυγε" από τη ζωή ο Δημήτρης Τσοβόλας, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Δημήτρης Τσοβόλας γεννήθηκε στους Μελισσουργούς της Άρτας. Σπούδασε νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Άρτας με το ΠΑΣΟΚ το 1977, και επανεκλέχθηκε το 1981 και το 1985. Στην συνέχεια εξελέγη Βουλευτής στην Β’ Περιφέρεια της Αθήνας. Παρέμεινε σταθερά στο υπουργείο Οικονομικών κατά την πρώτη οκταετία της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου, ως υφυπουργός (1981-1983), αναπληρωτής υπουργός (1983-1985) και υπουργός την περίοδο 1985-1989. Το Μάιο του 1991 παραπέμφθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Κο

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Ο Δημήτρης Τσοβόλας νοσηλευόταν διασωληνωμένος «Αττικόν», καθώς εδώ και καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα και σήμερα, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 80 ετών. Ο Δημήτρης Τσοβόλας υπήρξε ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Άρτας με το ΠΑΣΟΚ το 1977 […] The post Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας

Ο Δημήτρης Τσοβόλας νοσηλευόταν με σοβαρό πρόβλημα  υγείας τον τελευταίο καιρό  στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή Ο Δημήτρης Τσοβόλας πέθανε χτυπημένος από τον καρκίνο ΠΕΘΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ 25-2 The post Πέθανε ο Δημήτρης Τσοβόλας appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε το στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων