Συγκλονίζει ουκρανή δημοσιογράφος του BBC: Ξύπνησα και έμαθα ότι το σπίτι μου είχε βομβαρδιστεί

18:14 - 25/02/2022

ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ουκρανή δημοσιογράφος του BBC, Olga Malchevska, ξύπνησε τα ξημερώματα και έμαθε ότι η πολυκατοικία στην οποία μένει η οικογένειά της στο Κίεβο είχε βομβαρδιστεί. Η ίδια προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τη μητέρα της, η οποία ζει στην ουκρανική πρωτεύουσα, και τελικά ένιωσε μεγάλη ανακούφιση όταν έλαβε ένα μήνυμα από εκείνη. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ουκρανή δημοσιογράφος του BBC: Ξύπνησα και έμαθα ότι το σπίτι μου είχε βομβαρδιστεί

ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η ουκρανή δημοσιογράφος του BBC, Olga Malchevska, ξύπνησε τα ξημερώματα και έμαθε ότι η πολυκατοικία στην οποία μένει η οικογένειά της στο Κίεβο είχε βομβαρδιστεί. Το άρθρο Συγκλονίζει ουκρανή δημοσιογράφος του BBC: Ξύπνησα και έμαθα ότι το σπίτι μου είχε βομβαρδιστεί εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Έπαθε σοκ Ουκρανή δημοσιογράφος: Είδε το σπίτι της να βομβαρδίζεται on air (βίντεο)

H δημοσιογράφος του BBC, Olga Malchevska, βίωσε μια σοκαριστική στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής καθώς έμαθε πως το σπίτι της έχει βομβαρδιστεί ενώ την ίδια ώρα σοκαρισμένη παρακολουθούσε τα σχετικά πλάνα. Με τρεμάμενη φωνή η δημοσιογράφος εκείνη τη στιγμή έλεγε πως η αγωνία της είναι τεράστια καθώς ψάχνει να βρει την οικογένειά της και δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής. Με δάκρυα στα μάτια, την ίδια ώρα έβλεπε on air να καταστρέφεται το σπίτι της. Λίγη ώρα αργότερα έλαβε ένα μήνυμα από τη μητέρα της, η οποία την ενημέρωνε πως τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας της βρίσκονται σε ασφαλές μέρος. An extraordinary on-air moment… and so well handled by both @KarinBBC and @Yoll

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο