Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας - Τι λέει η μητέρα
09:02 - 26/02/2022
Συνεχίζεται το θρίλερ με τους τρεις θανάτους των παιδιών στην Πάτρα και ακόμη δεν έχει πέσει «φως» στην αιτία που έφυγαν από τη ζωή.
Με την υπόθεση ασχολήθηκε και χθες η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στην οποία μάλιστα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.
Στην έρευνα αυτή η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» εντόπισε και μία μάρτυρα, που βρισκόταν με το άρρωστο παιδί της στο διπλανό θάλαμο με αυτό της άτυχης Τζωρτζίνας. Τα δύο δωμάτια συνέδεε ένα κοινό μπάνιο. Όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα, είδε εκείνη τη στιγμή τη μητέρα της 9χρονης να αντιδρά με πανικό, λέγοντας πως το παιδί της έπαθε ανακοπή.
Μετά, σύμφωνα με τα όσα είπαν γιατροί στο «Τούνελ», βγήκε περπατώντας, χτύπη
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Βάζω το χέρι μου στη φωτιά για την αδερφή μου», λέει η θεία των νεκρών κοριτσιών
Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μιλάει ξανά για τους θανάτους των τριών παιδιών και λέει «η αδερφή μου είναι συντετριμμένη - Δεν ξέρω ποιος το ξεκίνησε όλο αυτό»
Διαβάστε το στο Πάτρα: Όσα είπε η μητέρα για τον θάνατο των τριών παιδιών - Νέες αποκαλύψεις για την Τζωρτζίνα (Βίντεο)
Για τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απώλεια των τριών παιδιών της οικογένειας μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η μητέρα των τριών παιδιών
Διαβάστε το στο Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει μάρτυρας για την ανακοπή της Τζωρτζίνας – Νέες δηλώσεις της μητέρας (Video)
Στην έρευνα αυτή η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» εντόπισε και μία μάρτυρα, που βρισκόταν με το άρρωστο παιδί της στο διπλανό θάλαμο με αυτό της άτυχης Τζωρτζίνας.
Διαβάστε το στο topontiki.grΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Βάζω το χέρι στη φωτιά για την αδελφή μου»
Ξέσπασε η αδελφή της μητέρας των τριών μικρών κοριτσιών που έφυγαν με ανεξήγητο τρόπο από τη ζωή
Διαβάστε το στο news.grΘάνατος παιδιών: Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Τι είπε η μητέρα της στην Αγγελική Νικολούλη
Νέα στοιχεία για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα παρουσίασε η εκπομπή Φως στο τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή, επικοινώνησε με την εκπομπή. «Οι γιατροί ήταν στο διάδρομο και δεν άργησαν να έρθουν στο δωμάτιο» σημείωσε και πρόσθεσε πως ελπίζει όταν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: “Έχει αποκλειστεί μόνο το ενδεχόμενο ιατρικού λάθους” (VIDEO)
Στον θάνατο των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια στην Πάτρα, ερευνώνται όλες οι εκδοχές από ιατρικής, ιατροδικαστικής και αστυνομικής πλευράς , επισημάνθηκε στην εκπομπή “ΕΡΤ Σαββατοκύριακο”.
“Ακόμη και αυτή της εγκληματικής ενέργειας παρότι αδιανόητη” είπε ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος, “αυτός είναι και ο λόγος που μπήκε και το τμήμα ανθρωποκτονιών στην υπόθεση” επεσήμανε. ” Ο χρόνος για την ιατροδικαστική έρευνα είναι σύμμαχος. Όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα πρέπει να είναι διπλοτσεκαρισμένα και απόλυτα αξιόπιστα” επεσήμανε η ιατροδικαστής Άννα Ράζου και τόνισε “Τα σενάρια είναι πολλά. Να μην κάνουμε εικασίες και να εμπιστευόμαστε την επιστήμη”. Η Άν
Διαβάστε το στο grtimes.gr