Μπερτόγλιο: «Θέλω να παραμείνω στον Άρη, μας ανέβασε ψυχολογικά ο Μπούργος» (vid)
12:08 - 26/02/2022
Τη θέλησή του να παραμείνει στον Άρη εξέφρασε ο Φακούντο Μπερτόγλιο πριν τον «τελικό» με τον Αστέρα στην Τρίπολη (26/2, 17:15). Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε για τα στοιχεία που παρουσίασε η ομάδαστο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Χερμάν Μπούργος, ενώ τέλος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο […]
The post Μπερτόγλιο: «Θέλω να παραμείνω στον Άρη, μας ανέβασε ψυχολογικά ο Μπούργος» (vid) appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπερτόγλιο: «Θέλω να παραμείνω στον Άρη»
Μπερτόγλιο: «Θέλω να παραμείνω στον Άρη»
26/02/2022
Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη (26/02, 17.15) και ο Φακούντο Μπερτόγλιο στάθηκε στη σημασία αυτού του αγώνα, αλλά και των επόμενων μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να παραμείνει στα «κιτρινόμαυρα».
Ο Αργεντίνος μέσος του Άρη χαρακτήρισε ως τελικούς τα παιχνίδια που ακολουθούν, μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον νέο τεχνικό της ομάδας, Χερμάν Μπούργος και τέλος τόνισε ότι θα ήθελε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Άρη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:
«Πιστεύω ότι η ομάδα ξεκίνησε με αυτοπεποίθηση, είναι πολύ καλό συναίσθημα
Διαβάστε το στο filathlos.grΜπερτόγλιο: «Θέλω να παραμείνω στον Άρη» (vid)
Ο Φακούντο Μπερτόγλιο σε δηλώσεις στη NOVA μίλησε για τα στοιχεία που παρουσίασε ο Άρης στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Χερμάν Μπούργος, ενώ τέλος εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και την επόμενη σεζόν. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
Διαβάστε το στο thessports.gr