Νατάσσα Μποφίλιου: «Ο αδερφός μου ο ίδιος να το έκανε, θα είχε τελειώσει για μένα»

12:22 - 27/02/2022

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια To άρθρο Νατάσσα Μποφίλιου: «Ο αδερφός μου ο ίδιος να το έκανε, θα είχε τελειώσει για μένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσσα Μποφίλιου για metoo: «Και ο αδερφός μου ο ίδιος να το έκανε, θα είχε τελειώσει για μένα»

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαλύσει τη ψυχή ενός ανθρώπου κακοποιώντας τον», είπε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο

Νατάσσα Μποφίλιου: «Ο αδερφός μου ο ίδιος να το έκανε, θα είχε τελειώσει για μένα»

Ξεκάθαρη η τραγουδίστρια για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

Διαβάστε το στο

Νατάσσα Μποφίλιου: «Ο αδερφός μου να το έκανε, θα είχε τελειώσει για μένα, δεν θα ήταν αδερφός μου» (vid)

«Είμαι με το θύμα, ξεχνάω, ξεχνάω… Τελειώνει αυτό για μένα. Δεν είναι ο άνθρωπος που νόμιζα κι έχω εγώ ευθύνη γιατί δεν είναι ο άνθρωπος που νόμιζα ότι ήταν ένας άλλος… Είμαι με αυτόν που έχει υποστεί αυτή την αθλιότητα, που έχει καταστραφεί η ψυχή του από κάποιον που δεν έχει το δικαίωμα να του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το #metoo, όπου και δεν έκρυψε τον θυμό της, με όσους ασκούν κακοποιητικές συμπεριφορές. «Είμαι με το θύμα, ξεχνάω, ξεχνάω… Τελειώνει αυτό για μένα. Δεν είναι ο άνθρωπος που νόμιζα κι έχω εγώ ευθύνη γιατί δεν είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νατάσα Μποφίλιου: «Είμαι με το θύμα, ξεχνώ. Τελειώνει αυτό για εμένα» 

Η Νατάσα Μποφίλιου αποκαλύπτει για το πώς θα αντιδρούσε αν μάθαινε μία περίπτωση σωματικής ή ψυχολογικής βίας.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της