Σακίλ O’ Nιλ: Παίζω στο ΝΒΑ, το όνομα μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σακίλ O’ Nιλ: Παίζω στο ΝΒΑ, το όνομα μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο
O Σακίλ Ο’ Νιλ, είναι μεγάλος θαυμαστής του Γιάννη Αντετοκούνμπο και δεν το κρύβει.
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να παίξει σήμερα στο NBA, ο θρυλικός σέντερ αποστόμωσε τους πάντες, τονίζοντας ότι βλέπει τον εαυτό του στο πρόσωπο του Greek Freak.
«Πριν πείτε πως ο Σακ δεν μπορεί να παίξει σε αυτή την εποχή του ΝΒΑ, παίζω ήδη. Το όνομα μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο», δήλωσε ο «Σακ».
Πάντως, οι δύο παίκτες δεν έχουν ομοιότητες τόσο στη θέση όσο και στο στυλ παιχνιδιού, με τη δήλωση του Σακίλ Ο’ Νιλ να εστιάζει στην επίδραση του Γιάννη στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς.
Διαβάστε το στο thestival.grΣακίλ O’ Nιλ: Μα παίζω στο ΝΒΑ και το όνομα μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΚΟΣΜΟΣ
Μεγάλος θαυμαστής του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ο Σακίλ Ο’ Νιλ, κάτι που έδειξε για ακόμη μία φορά.
Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να παίξει σήμερα στο NBA, ο θρυλικός σέντερ αποστόμωσε τους πάντες, τονίζοντας ότι βλέπει τον εαυτό του στο πρόσωπο του Greek Freak.
«Πριν πείτε πως ο Σακ δεν μπορεί να παίξει σε αυτή την εποχή του ΝΒΑ, παίζω ήδη. Το όνομα μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο», δήλωσε ο «Σακ».
Πάντως, οι δύο παίκτες δεν έχουν ομοιότητες τόσο στη θέση όσο και στο στυλ παιχνιδιού, με τη δήλωση του Σακίλ Ο’ Νιλ να εστιάζει στην επίδραση του Γιάννη στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς.
Shaq sees himself in Giannis
Σακίλ O’ Nιλ ΝΒΑΓιάννης ΑντετοκούνμποHas video: Exclude from pop
Διαβάστε το στο topontiki.grΣακίλ O’ Nιλ: Παίζω στο ΝΒΑ, το όνομα μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο θρυλικός σέντερ βλέπει στον Greek Freak τον εαυτό του.
The post Σακίλ O’ Nιλ: Παίζω στο ΝΒΑ, το όνομα μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΣακίλ O’ Nιλ: Παίζω στο ΝΒΑ, το όνομα μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο
Μεγάλος θαυμαστής του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ο Σακίλ Ο’ Νιλ, κάτι που έδειξε για ακόμη μία φορά.
Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να παίξει σήμερα στο NBA, ο θρυλικός σέντερ αποστόμωσε τους πάντες, τονίζοντας ότι βλέπει τον εαυτό του στο πρόσωπο του Greek Freak.
«Πριν
Διαβάστε το στο madata.grΣακίλ: «Παίζω στο ΝΒΑ και το όνομά μου είναι Γιάννης Αντετοκούνμπο»!
Ο Σακίλ Ο’ Νιλ ήταν καλεσμένος σε εκπομπή του ESPN και για άλλη μία φορά μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σούπερ σταρ των Μπακς, Γιάννη Αντετοκούνμπο.Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης των Λέικερς τόνισε πως αν έπαιζε αυτή τη στιγμή στο ΝΒΑ, θα χρησιμοποιούσε περισσότερο τη δύναμη και την αθλητικότητά του, ενώ δεν δίστασε να παρομοιάσει τον εαυτό του με τον Έλληνα σταρ, λέγοντας πως… παίζει ήδη στη λίγκα και τον λένε Γιάννη Αντετοκούνμπο.«Θα λάτρευα να παίζω στο ΝΒΑ αυτή την περίοδο. Θα έβαζα στο παρκέ ακόμη περισσότερη φυσική δύναμη. Θα χρησιμοποιούσα το μέγεθος μου, αλλά και την αθλητικότητά μου. Οπότε, πριν πείτε πως ο Σακίλ δεν θα μπορούσε να παίξει σε αυτή την εποχή, θα σας πω αυτό. Παίζω ήδη
Διαβάστε το στο filathlos.gr