Φιλιππίδης σε Λιάγκα: Γιώργο είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν βίασα γυναίκα
12:28 - 01/03/2022
Η συνομιλία έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο, λίγο καιρό πριν βγουν στην επιφάνεια οι καταγγελίες που έστειλαν τον ηθοποιό στις φυλακές της Τρίπολης. Την αποκάλυψε έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό την Τρίτη. «Θέλω να πω κάτι προσωπικό τώρα, που δεν το έχω ξαναπεί. Το διάστημα το περσινό, μόλις είχα επιστρέψει στο […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απίστευτη αποκάλυψη Φιλιππίδη: «Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν έχω…»
Ο ηθοποιός έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη στον Γιώργο Λιάγκα
Διαβάστε το στο Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψη για Φιλιππίδη – «Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω»»
Η αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» για την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Πέτρο Φιλιππίδη λίγο πριν τις καταγγελίες εις βάρος του.
Διαβάστε το στο neolaia.grΑπίστευτη αποκάλυψη Φιλιππίδη: «Είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις αλλά ποτέ δεν έχω…»
Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Φιλιππίδης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, πριν από περίπου ένα χρόνο, λίγο καιρό πριν βγουν στην επιφάνεια οι καταγγελίες που έστειλαν τον ηθοποιό στις φυλακές της Τρίπολης. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό την Τρίτη. Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας «Θέλω να πω κάτι προσωπικό τώρα, που […]
Διαβάστε το στο dete.gr