Η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» αποκάλυψε ότι γεννήθηκε αγόρι [video]
17:00 - 04/01/2020
Η Ελληνίδα "Κιμ Καρντάσιαν" αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στο youtube channel της ότι γεννήθηκε αγόρι και ότι χρειάστηκαν πολλές επεμβάσεις για να γίνει έτσι.
The post Η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» αποκάλυψε ότι γεννήθηκε αγόρι [video] appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η καλλονή που αποκάλεσαν ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν γεννήθηκε… αγόρι!
Η Ilia Leya, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Ίλια Παπαδοπούλου, έχει χαρακτηριστεί ως η ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» . Το εντυπωσιακό μοντέλο λίγο πριν εκπνεύσει το 2019 έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη μέσα από το κανάλι της στο youtube αποκαλύπτοντας ότι γεννήθηκε αγόρι: «Είμαι διεμφυλική, είμαι ένα κορίτσι τρανς, που σημαίνει ότι γεννήθηκα αγόρι, γι’ αυτούς […]
The post Η καλλονή που αποκάλεσαν ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν γεννήθηκε… αγόρι! appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grIlia Leya: Η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» αποκάλυψε ότι γεννήθηκε αγόρι (βίντεο)
Η Ελληνίδα «Κιμ Καρντάσιαν» συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show«πριν από περίπου ένα χρόνο. Το μεσημέρι του Σαββάτου, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» μας παρουσίασε τη ζωή της, όπως η ίδια την εξιστορεί μέσα από τα social media.
Το μοντέλο λίγο πριν εκπνεύσει το 2019 έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη μέσα από το κανάλι της στο youtube αποκαλύπτοντας ότι γεννήθηκε αγόρι: «Είμαι διεμφυλική, είμαι ένα κορίτσι τρανς, που σημαίνει ότι γεννήθηκα αγόρι, γι’ αυτούς που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εξομολόγησή της.
Η Ilia Leya είχε επιλέξει να κάνει σχέσεις με άνδρες, να βγαίνει ραντεβού μαζί τους,
Διαβάστε το στο pronews.gr