Στο εδώλιο και πάλι ο Δημήτρης Λιγνάδης

06:30 - 03/03/2022

Μέτα από δυο συνεδριάσεις που αναλώθηκαν σε διαδικαστικά θέματα σήμερα θα ξεκινήσει, εκτός απροόπτου, η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη που κάθεται στο εδώλιο κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς σε βάρος ανήλικων και ενήλικων ανδρών. Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώτο από τους νεαρούς που τον έχει καταγγείλει για βιασμό ενώ ήταν ανήλικος. Στο βήμα του μάρτυρα αναμένεται να ανέβει ένας 26χρονος Αιγυπτιακής καταγωγής ο οποίος ταξίδεψε από την Σουηδία για να στηρίξει τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο κατηγορεί ότι τον βίασε το 2010 στο διαμέρισμα του στο Μεταξουργείο. Είναι ο πρώτος από τους τουλάχιστον 20 μάρτυρες που θα καταθέ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθώος δήλωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης

Διαβάστε το στο

«Αθώος» δήλωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης

Αθώος δήλωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες, είμαι αθώος» είπε, απαντώντας στην ερώτηση της προέδρου για το τι δηλώνει σχετικά με τις κατηγορίες. Η  διαδικασία άρχισε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με αίτημα να αποχωρήσει από την αίθουσα ο Βασίλης Κυπαρισσοπουλος -ο οποίος είχε μηνύσει τον Δημήτρη Λιγνάδη ... Περισσότερα To άρθρο «Αθώος» δήλωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο Δημήτρης Λιγνάδης

Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ο Δημήτρης Λιγνάδης απευθυνόμενος στους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όταν ρωτήθηκε αν αποδέχεται τους τέσσερις βιασμούς ανήλικων και...

Διαβάστε το στο Zougla

Τζεφ Μοντάνα: Είμαι και ‘γω θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη

Μέσα από το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha, η Τζεφ Μοντάνα τόνισε πως «δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου, δεν είμαι δικηγόρος, δεν είμαι ψυχολόγος, δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι αστυνομικός. Είμαι και γω θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη. «Όσο δύσκολο, επίπονο, επώδυνο μου είναι να βγαίνω και να μιλάω για αυτό, θεωρώ ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τζεφ Μοντάνα: «Είμαι και γω θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη»

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και τον συνήγορο του, Αλέξη Κούγια μίλησε η Τζεφ Μοντάνα το πρωί της Πέμπτης ξεσπώντας […] The post Τζεφ Μοντάνα: «Είμαι και γω θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Στο εδώλιο ο Δημήτρης Λιγνάδης για τις κατηγορίες βιασμού

Μετά από δύο διακοπές της δίκης, που ξεκίνησε στις 11 Φεβρουαρίου, η σημερινή δικάσιμος θα είναι αυτή που, αφού αναγνωσθεί η κατηγορία, ο ηθοποιός θα κληθεί να εκφράσει δημόσια την θέση του έναντι όσων του καταλογίζει η Δικαιοσύνη.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αθώος δήλωσε στο δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης

Αθώος δήλωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου του δικαστηρίου για το τι δηλώνει σχετικά με τις κατηγορίες απάντησε: «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες, είμαι αθώος». Η διαδικασία άρχισε με αίτημα να αποχωρήσει από την αίθουσα ο Βασίλης Κυπαρισσόπουλος -ο οποίος είχε μηνύσει τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Αθώος δηλώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης

«Είμαι αθώος. Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Δημήτρη Λιγνάδη στους δικαστές

Διαβάστε το στο mononews.gr

Στο εδώλιο και πάλι ο Δημήτρης Λιγνάδης

Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώτο από τους νεαρούς που τον έχει καταγγείλει για βιασμό ενώ ήταν ανήλικος

Διαβάστε το στο news.gr

Αθώος δηλώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης

Αθώος δηλώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης στην πρώτη του τοποθέτηση ενώπιον της Δικαιοσύνης. "Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες. Είμαι αθώος" είπε.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τζεφ Μοντάνα: "Είμαι και γω θύμα του Δημήτρη Λιγνάδη"

"Ο συνήγορος του Λιγνάδη συνεχίζει να προσβάλλει, συνεχίζει να έχει διαθέσεις βίαιες απέναντι μας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Η  διαδικασία άρχισε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με αίτημα να αποχωρήσει από την αίθουσα ο Βασίλης Κυπαρισσοπουλος -ο οποίος είχε μηνύσει τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά η υπόθεση είχε παραγραφεί- που βρισκόταν στην αίθουσα ως συνεργάτης, της εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής Μαρίας Κουρτέση. Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας ζήτησε να βρεθεί εκτός δικαστικής […] The post «Αθώος» δήλωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!