Μαρίνα Πατούλη για Βλάσση Χολέβα: «Μου δίνει έμπνευση, είμαστε μαζί και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία»
09:00 - 03/03/2022
Η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της
To άρθρο Μαρίνα Πατούλη για Βλάσση Χολέβα: «Μου δίνει έμπνευση, είμαστε μαζί και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Πατούλη για Βλάσση Χολέβα: Μου δίνει έμπνευση - Είμαστε μαζί - Όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία (Βίντεο)
Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για τον Βλάσση Χολέβα μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Πατούλη - «Ο έρωτας είναι ζωή…» - «Ο Γιώργος είναι τέως σύζυγός μου, όχι πρώην γιατί ο τέως δε γίνεται ποτέ νυν»
Διαβάστε το στο Μαρίνα Πατούλη για Βλάση Χολέβα: Ξεκινάω μια νέα πορεία μαζί του
«Ο έρωτας είναι ζωή», δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη
Διαβάστε το στο mononews.grΗ Μαρίνα Πατούλη απαντά για τη σχέση με τον Βλάσση Χολέβα – «Μου δίνει έμπνευση, είμαστε μαζί και δημιουργούμε»
Μετά το ταξίδι στο Παρίσι και τη μίνι απόδραση στη Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας φαίνεται πως έχουν γίνει αχώριστοι. Η πρώην σύζυγος του Περιφεριάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και ο γνωστός σχεδιαστής κάνουν τη μία κοινή εμφάνιση μετά την άλλη. Σε πρόσφατη μάλιστα έξοδο που έκανε, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε για τη […]
The post Η Μαρίνα Πατούλη απαντά για τη σχέση με τον Βλάσση Χολέβα – «Μου δίνει έμπνευση, είμαστε μαζί και δημιουργούμε» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr