Μαρίνα Πατούλη για Βλάσση Χολέβα: «Μου δίνει έμπνευση, είμαστε μαζί και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία»

09:00 - 03/03/2022

Η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της To άρθρο Μαρίνα Πατούλη για Βλάσση Χολέβα: «Μου δίνει έμπνευση, είμαστε μαζί και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Πατούλη για Βλάσση Χολέβα: Μου δίνει έμπνευση - Είμαστε μαζί - Όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία (Βίντεο)

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για τον Βλάσση Χολέβα μετά το διαζύγιό της με τον Γιώργο Πατούλη - «Ο έρωτας είναι ζωή…» - «Ο Γιώργος είναι τέως σύζυγός μου, όχι πρώην γιατί ο τέως δε γίνεται ποτέ νυν»

Διαβάστε το στο

Μαρίνα Πατούλη για Βλάση Χολέβα: Ξεκινάω μια νέα πορεία μαζί του

«Ο έρωτας είναι ζωή», δηλώνει η Μαρίνα Πατούλη

Διαβάστε το στο mononews.gr

Η Μαρίνα Πατούλη απαντά για τη σχέση με τον Βλάσση Χολέβα – «Μου δίνει έμπνευση, είμαστε μαζί και δημιουργούμε»

Μετά το ταξίδι στο Παρίσι και τη μίνι απόδραση στη Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσσης Χολέβας φαίνεται πως έχουν γίνει αχώριστοι. Η πρώην σύζυγος του Περιφεριάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και ο γνωστός σχεδιαστής κάνουν τη μία κοινή εμφάνιση μετά την άλλη. Σε πρόσφατη μάλιστα έξοδο που έκανε, η Μαρίνα Πατούλη απάντησε για τη […] The post Η Μαρίνα Πατούλη απαντά για τη σχέση με τον Βλάσση Χολέβα – «Μου δίνει έμπνευση, είμαστε μαζί και δημιουργούμε» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της