Απαγωγή Κυπαρίσση: «Τον είχαν ξυρίσει παντού» λέει ο πατέρας του (Video)
16:14 - 04/03/2022
«Τον είχαν ξυρίσει στο κεφάλι του και σε όλο του το σώμα», είπε ο πατέρας του Γιώργου Κυπαρίσση, του επιχειρηματία που για 70 ημέρες τον κρατούσαν φυλακισμένο οι απαγωγείς του.
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απαγωγή Κυπαρίσση: «Φοβόμασταν μήπως ήταν νεκρός», λέει η μητέρα του
«Παραδώσαμε μαζί με την κόρη μου και τον γαμπρό μου τα χρήματα. Οι απαγωγείς ήταν διαβασμένοι, δεν ήταν αγράμματοι και μιλούσαν τέλεια τα ελληνικά», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Όλγα
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑπαγωγή Κυπαρίσση: Δεν γνώριζε τους απαγωγείς του
Θέμα χρόνου είναι να μετατραπούν σε συλλήψεις οι προσαγωγές των δυο αντρών και της μιας γυναίκας που κρατούνται ως ύποπτοι για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση...
Διαβάστε το στο ZouglaΑπαγωγή Κυπαρίσση: «Φοβόμασταν μήπως ήταν νεκρός» λέει η μητέρα του
Μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται από χθες ο 40χρονος επιχειρηματίας, Γιώργος Κυπαρίσσης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος την Παρασκευή το πρωί μετά από 70 μέρες ομηρίας.
H μητέρα του, φανερά ανακουφισμένη που έχει ξανά τον γιο της κοντά, μίλησε για την αγωνία που πέρασε όλες αυτές τις μέρες αλλά και την ημέρα που παρέδωσαν τα λύτρα στους απαγωγείς.
«Φοβήθηκα, μίλησα με τους κακοποιούς ήταν αδίστακτοι. Είχα βάλει την κόρη μου να μιλάει, δεν άντεχα εγώ. Εγώ, η κόρη μου και ο γαμπρός μου παραδώσαμε τα χρήματα. Μας πήγαν σε πολλά σημεία. Παραδώσαμε τα χρήματα και ύστερα από δύο μέρες τον απελευθέρωσαν. Φοβόμασταν μήπως ήταν νεκρός. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά, ευχαριστούμε τον Θεό που μας βοήθησε, όλα καλ
Διαβάστε το στο pronews.gr