Ελένη Κοκκίδου: «Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε»

12:44 - 05/03/2022

Η Ελένη Κοκκίδου έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο Enjoy που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία. Η γνωστή […] The post Ελένη Κοκκίδου: «Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αγαπημένη ηθοποιός ευγνωμονώ το Θεό για τη Μουρμούρα

Διαβάστε το στο

Ελένη Κοκκίδου: «Ξύπνησα στην εντατική – Δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε»

«Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε. Ευτυχώς ήταν σχεδόν πλήρης η ίασή μου», περιέγραψε η Βουλίτσα της Μουρμούρας.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Η Ελένη Κοκκίδου έδωσε συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο Enjoy που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της πριν από χρόνια. Πώς περάσατε στην πανδημία; Ήμουν από τους προνομιούχους. Δύο μήνες έμεινα μέσα στο σπίτι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελένη Κοκκίδου: "Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε"

"Ευτυχώς ήταν σχεδόν πλήρης η ίασή μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ελένη Κοκκίδου: «Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε…»

Για την περίοδο της καραντίνας, αλλά και μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε στο παρελθόν μίλησε σε συνέντευξη στο ένθετο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου η Ελένη Κοκκίδου. Πώς περάσατε στην πανδημία; Ήμουν από τους προνομιούχους. Δύο μήνες έμεινα μέσα στο σπίτι μου στην πρώτη καραντίνα και για μένα αυτό ήταν πολύ περίεργο, έως […] The post Ελένη Κοκκίδου: «Ξύπνησα στην εντατική, δεν κατάλαβα ποτέ τι έγινε…» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο