Ανδραβίδα: Σοκάρει η ομολογία του 61χρονου μακελάρη «Τους σκότωσα γιατί δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια»
15:18 - 05/03/2022
Φονικό στην Ανδραβίδα: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο το πρωί ο δολοφόνος της Ανδραβίδας που σκότωσε πατέρα, μητέρα και τα δύο μικρά παιδιά ενός και δύο ετών γιατί του χρωστούσαν ενοίκια! Ο 61χρονος μακελάρης σύμφωνα με το patrisnews.gr, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ομολογώντας το έγκλημα πως το έκανε γιατί «δεν...
The post Ανδραβίδα: Σοκάρει η ομολογία του 61χρονου μακελάρη «Τους σκότωσα γιατί δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδραβίδα: Κυνική ομολογία από το δράστη του τετραπλού φονικού! «Δε μου πλήρωναν τα ενοίκια»
«Δε μου πλήρωναν τα ενοίκια», είπε κυνικά στην ομολογία του ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην Ανδραβίδα. Ο δράστης αφού δολοφόνησε τη μητέρα, τον πατέρα και τα δύο παιδιά μετέφερε τις σορούς στην αυλή του σπιτιού, τις φόρτωσε σε τρέιλερ, προφανώς με σκοπό να τις εξαφανίσει, όμως κάτι φαινεται να τον έτρεψε σε φυγή. Οι αστυνομικοί […]
The post Ανδραβίδα: Κυνική ομολογία από το δράστη του τετραπλού φονικού! «Δε μου πλήρωναν τα ενοίκια» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr