Δανάη Παππά: «Μας ζύγιζαν κάθε μέρα, έξι γραμμάρια να είχαμε πάρει, έπρεπε να τρέξουμε δέκα γύρους παραπάνω»
14:28 - 06/03/2022
Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις […]
The post Δανάη Παππά: «Μας ζύγιζαν κάθε μέρα, έξι γραμμάρια να είχαμε πάρει, έπρεπε να τρέξουμε δέκα γύρους παραπάνω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Παππά: «Στη ρυθμική μας ζύγιζαν κάθε μέρα, και έξι γραμμάρια να είχαμε πάρει έπρεπε…»
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δανάη Παππά στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου.
To άρθρο Δανάη Παππά: «Στη ρυθμική μας ζύγιζαν κάθε μέρα, και έξι γραμμάρια να είχαμε πάρει έπρεπε…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔανάη Παππά: «Μας ζύγιζαν κάθε μέρα, έξι γραμμάρια να είχαμε πάρει, έπρεπε να τρέξουμε δέκα γύρους παραπάνω»
«Ήταν μεγάλο το σοκ», λέει η Δανάη Παππά. Συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Δανάη Παππά. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις διατροφικές διαταραχές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη. Ήρθες ποτέ αντιμέτωπη με διατροφικές διαταραχές; Όταν ήμουν μικρή έκανα ρυθμική γυμναστική και μετά όταν σταμάτησα που ήμουν σαν στέκα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr