Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έμεινα με κανένα ευρώ από εκεί που είχα περιουσία να ζήσει και ο γιος μου»

19:02 - 07/03/2022

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, όπου και μίλησε με θάρρος […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έμεινα με κανένα ευρώ από εκεί που είχα περιουσία να ζήσει και ο γιος μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Έμεινα με 0 ευρώ από εκεί που είχα μια περιουσία που θα ζούσα άνετα

Όσα εξομολογήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ. Για τις τρεις φορές που βρέθηκε πλάι στον θάνατο μίλησε από καρδιάς ο Ανδρέας Μικρούτσικος, την Καθαρά Δευτέρα, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. «Τράβηξα με την υγεία μου ένα εκατομμύριο πράγματα, έχω εξαντλήσει τις μισές ζωές γάτας! Θα το πω απόλυτα ... Περισσότερα To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: Έμεινα με 0 ευρώ από εκεί που είχα μια περιουσία που θα ζούσα άνετα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έμεινα με κανένα ευρώ από εκεί που είχα περιουσία να ζήσει και ο γιος μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος...

Διαβάστε το στο Zougla

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπισε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο