MasterChef: «Έσπασε» η Ελπίδα Μορφούλη – «Αχ το κέρατο μου»

22:32 - 07/03/2022

Με την δοκιμασία του Mystery Box ξεκίνησε η εβδομάδα για το MasterChef, το βράδυ της Δευτέρας, όπου και όλοι οι […] The post MasterChef: «Έσπασε» η Ελπίδα Μορφούλη – «Αχ το κέρατο μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef: Ράκος η Ελπίδα Μορφούλη – «Αχ το κέρατο μου»

MasterChef: Με την δοκιμασία του Mystery Box ξεκίνησε η εβδομάδα για το MasterChef, το βράδυ της Δευτέρας (7/3), όπου και όλοι οι παίκτες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην κουζίνα προκειμένου να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Τα δύο καλύτερα πιάτα, σύμφωνα με τα λόγια των τριών κριτών, παρουσίασαν... The post MasterChef: Ράκος η Ελπίδα Μορφούλη – «Αχ το κέρατο μου» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

MasterChef: «Λύγισε» η Ελπίδα Μορφούλη! «Αχ το κέρατο μου…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα δύο καλύτερα πιάτα, σύμφωνα με τα λόγια των τριών κριτών, παρουσίασαν η Ελπίδα Μορφούλη και ο Γιάννος Σδούγκας. «Ήρθε η ώρα να δείξω στον Γιάννο πως μπορώ καλύτερα από αυτός» είπε, αρχικά, η Ελπίδα Μορφούλη εν όψει της ανακοίνωσης των τριών κριτών του Masterchef για να ακούσει, αμέσως μετά, το δικό της όνομα! «Είμαι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο