Η Κατερίνα Καινούργιου σε σκληρή δήλωση κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Ντροπή τους»

12:26 - 09/03/2022

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της κατά του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια δεν […] The post Η Κατερίνα Καινούργιου σε σκληρή δήλωση κατά του Γιώργου Λιάγκα: «Ντροπή τους» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Καινούργιου τα έχωσε στον Λιάγκα: «Ντροπή τους»

Τα... βέλη της προς τον Γιώργο Λιάγκα εξαπέλυσε η Κατερίνα Καινούργιου.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της κατά του Γιώργου Λιάγκα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Σκληρά υπονοούμενα για Γιώργο Λιάγκα – «Ντροπή τους»

«Να πω κάτι, επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού, θα το πάρω πάνω μου προσωπικά. Σέβομαι πάρα πολύ, ειδικά σε τέτοια θέματα εμένα δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα, και τον κάθε καλεσμένο και τον άνθρωπο που φιλοξενούμε στην εκπομπή. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το καπέλο που θα σε κρατήσει ζεστή στο κρύο

Το καπέλο έχει γίνει το νέο αγαπημένο μας head piece και η Κατερίνα Καινούργιου έχει…

Διαβάστε το στο queen.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής της κατά του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια δεν ανέφερε όνομα, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρο το πού πήγαιναν τα βέλη της. «Να πω κάτι, επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού, θα το πάρω πάνω μου προσωπικά. Σέβομαι πάρα πολύ, ειδικά σε τέτοια θέματα εμένα δεν μπορεί […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου σε σκληρή δήλωση κατά του Γιώργου Λιάγκα

«Ντροπή τους»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ξέσπασμα Καινούργιου κατά Λιάγκα και Πρωινού: «Ντροπή σας!»

Εξοργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα της Super Κατερίνα. Τα πυρά εναντίον του παρουσιαστή! Δείτε το σχετικό απόσπασμα. The post Ξέσπασμα Καινούργιου κατά Λιάγκα και Πρωινού: «Ντροπή σας!» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο