Έγκλημα Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος
15:56 - 09/03/2022
Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 60χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι την περασμένη Τετάρτη, σκότωσε το ζευγάρι Αρμάντο και Μαρία Κλότσι, και τα δύο παιδιά τους, 1,5 και 2,5 ετών.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Προφυλακίστηκε ο 60χρονος δράστης
Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, η οποία κράτησε περίπου 4,5 ώρες παραδέχθηκε για ακόμη μια φορά ότι σκότωσε το ζευγάρι, εξακολούθησε όμως να ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα για τα παιδιά.
Διαβάστε το στο Ανδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος για την τετραπλή δολοφονία
Την προσωρινή κράτηση του καθ’ομολογία δράστη της Ανδραβίδας αποφάσισε ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας.
Διαβάστε το στο tanea.grΑνδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος δράστης του μακελειού
Οι ισχυρισμοί του σε ανακριτή και εισαγγελέα δεν έπεισαν και προφυλακίστηκανΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑνδραβίδα: Προφυλακιστέος ο 60χρονος για το τετραπλό φονικό
Την προσωρινή κράτηση του καθ’ομολογία δράστη της Ανδραβίδας αποφάσισε ομόφωνα ανακριτής και εισαγγελέας.
Διαβάστε το στο tovimaΜακελειό στην Ανδραβίδα: Προφυλακίστηκε ο 60χρονος δράστης
Ο 60χρονος δράστης για το φονικό στην Ανδραβίδα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, η οποία κράτησε περίπου τεσσεράμισι ώρες. Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ανακριτής και εισαγγελέας, ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση, κι έτσι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές.
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr