Ελευθερία Αρβανιτάκη: Τι φοβόταν η μητέρα της και δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια
16:00 - 09/03/2022
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» ήταν η Ελευθερία Αρβανιτάκη. Η ερμηνεύτρια μίλησε για την πορεία της στη μουσική αλλά και για το ξεκίνημά της. Αναφέρθηκε μάλιστα στην άρνηση που είχε η μητέρα της να ακολουθήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. «Αυτό που φοβόταν περισσότερο ήταν τα ναρκωτικά, το να μπλέξεις με παρέες οι οποίες δεν θα σου δώσουν […]
The post Ελευθερία Αρβανιτάκη: Τι φοβόταν η μητέρα της και δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελευθερία Αρβανιτάκη: Ο λόγος που η μητέρα της δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια – «Στο παρελθόν είχα πάθη»
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Ελευθερία Αρβανιτάκη το μεσημέρι της Τετάρτης (09/03) και αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, τους γονείς της αλλά και τα παιδιά της. «Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια, φοβόταν τις ουσίες και τις κακές παρέες» ανέφερε η Ελευθερία Αρβανιτάκη σχετικά με τους λόγους για τους οποίους η μητέρα της δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. «Η ζωή του πατέρα μου είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ο πρόωρος θάνατός του πιστεύω είχε σχέση με αυτό. Το μοντέλο “Η γυναίκα στο σπίτι, ο άντρας στη δουλειά” δεν μου άρεσε ποτέ και με έκανε να σκεφτώ πολύ τη ζωή μιας γυναίκας. Ότι είχα στο μυαλό μου, το πέτυχα» πρόσθεσε στην συνέχεια η τραγουδίστ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr