Αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Ναυπλίου ο Μένιος Φουρθιώτης

19:16 - 09/03/2022

Αποφυλακίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από τις φυλακές Ναυπλίου, ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος είχε προφυλακιστεί...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μένιος Φουρθιώτης: Αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Ναυπλίου

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα argolida24, o Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος δεν έκανε κάποια δήλωση κατά την έξοδό του από τις φυλακές Ναυπλίου, επιβιβάστηκε σε ταξί με προορισμό την Αθήνα

Διαβάστε το στο in.gr

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

Εκτός φυλακής βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο δημοσιογράφος κρατείτο στις φυλακές Ναυπλίου μετά τη σύλληψη του, επειδή είχε προβεί σε παραβίαση των όρων που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του. Υπενθυμίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης βρισκόταν στις φυλακές Ναυπλίου από τις 17 Φεβρουαρίου όταν και βγήκε από το νοσοκομείο ΚΑΤ. Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε συλληφθεί την Τρίτη Φεβρουαρίου επειδή είχε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, και δεν είχε δώσει το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του όπως θα όφειλε.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης από τις φυλακές Ναυπλίου

Αποφυλακίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, από τις φυλακές Ναυπλίου ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος είχε προφυλακιστεί καθώς παραβίασε τους όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του. Ο γνωστός παρουσιαστής συνελήφθη την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκισή του για... The post Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης από τις φυλακές Ναυπλίου appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης από τις φυλακές Ναυπλίου

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Αποφυλακίστηκε ξανά ο Μένιος Φουρθιώτης

Είχε συλληφθεί επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους

Διαβάστε το στο news.gr

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

Αποφυλακίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα στις 18:30 ο Μένιος Φουρθιώτης από τις φυλακές Ναυπλίου, όπου κρατείτο, μετά τη σύλληψη του, επειδή παραβίασε τους όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του. Σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκε από τις Φυλακές εμφανώς καταβεβλημένος και με την βοήθεια μπαστουνιού επιβιβάστηκε σε ταξί με προορισμό την Αθήνα.

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης από τις φυλακές Ναυπλίου

Μετά από αίτημα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης από τις φυλακές Ναυπλίου

Αποφυλακίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης, από τις φυλακές Ναυπλίου ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος είχε προφυλακιστεί καθώς παραβίασε τους όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του. Ο γνωστός παρουσιαστής συνελήφθη την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, καθώς παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκισή του για την υπόθεση των ψεύτικων πυροβολισμών έξω από το σπίτι του, και δεν εμφανίστηκε, ως όφειλε, στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές τον μήνα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα argolida24, o Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος δεν έκανε κάποια δήλωση κατά την έξοδό του από τις φυλακές Ναυπλίου, επιβιβάστηκε σε ταξί με προορισμό την Αθήνα. Πηγή: argolida24 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις φ

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης

Εκτός φυλακής βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής κρατείτο στις φυλακές Ναυπλίου μετά τη σύλληψη του, επειδή είχε προβεί σε παραβίαση των όρων που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του. Υπενθυμίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης βρισκόταν στις φυλακές Ναυπλίου από τις 17 Φεβρουαρίου όταν και βγήκε από το νοσοκομείο ΚΑΤ. Ο Μένιος Φουρθιώτης […] The post Αποφυλακίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο