«Ο Κώστας Βουτσάς είναι ο έρωτας της ζωής μου» - Τι έλεγε η Έρρικα Μπρόγιερ σε μια από τις τελευταίες τις συνεντεύξεις
11:48 - 05/01/2020
ΕΛΛAΔΑ
Η αγαπημένη ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή, σε μια από τις τελευταίες τις συνεντεύξεις είχε μιλήσει για τον άντρα που της σημάδεψε τη ζωή, τον Κώστα Βουτσά, για το ποιος πήρε την απόφαση να χωρίσουν και τι θα άλλαζε στο σενάριο της ζωής της.
Τι είπε στο «Λοιπόν»
-Με ποιον τρόπο έχει καταφέρει ο Κώστας Βουτσάς να έχει όλες τις πρώην συζύγους του δίπλα του, να είστε όλοι μια οικογένεια;
«Ναι, βέβαια, ισχύει. Ο Κώστας είναι ο άντρας της ζωής μου, τον αγαπώ πάρα πολύ. Βλέπω το γιο του, τον Φοίβο, τη σύζυγο του την Αλίκη, βγαίνουμε έξω όλοι μαζί, πηγαίνουμε και στο σπίτι της αδερφής του, έξω από την Αθήνα, που είναι μεγάλο και ωραίο, μας κάνει το τραπέζι, όπου μαζευόμαστε γύρω στα 25 άτομα κα
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ο Κώστας Βουτσάς είναι ο έρωτας της ζωής μου» – Τι είχε πει η Έρρικα Μπρόγιερ σε μια από τις τελευταίες τις συνεντεύξεις
Η αγαπημένη ηθοποιός, που έφυγε από τη ζωή, σε μια από τις τελευταίες τις συνεντεύξεις είχε μιλήσει για τον άντρα που της σημάδεψε τη ζωή, τον Κώστα Βουτσά, για το ποιος πήρε την απόφαση να χωρίσουν και τι θα άλλαζε στο σενάριο της ζωής της. Τι είχε πει στο «Λοιπόν» -Με ποιον τρόπο έχει καταφέρει ο Κώστας […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr