Γιάννης: «Επτά χρόνια τώρα μου δίνουν το τρίποντο»

11:53 - 05/01/2020

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε δηλώσεις του, μίλησε για την αντιμετώπιση που έχει από τους αντιπάλους του εδώ και χρόνια επειδή δεν έχει σταθερό τρίποντο.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο: «Εφτά χρόνια τώρα μου δίνουν το τρίποντο» (vid)

Ο Έλληνας φόργουορντ σχολίασε την αντιμετώπιση που τυγχάνει από την αντίπαλη άμυνα. 

Διαβάστε το στο

Αντετοκούνμπο: Εφτά χρόνια τώρα μου δίνουν το τρίποντο (VIDEO)

Οι Μπακς νίκησαν τους Σπερς με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να είναι ένας ακόμη προπονητής ο οποίος επέλεξε να προσφέρει το σουτ τριών πόντων στον «Greek Freak». Ο Γιάννης Αντετκοούνμπο ολοκλήρωσε με 3/7 τρίποντα και μετά τη λήξη της αναμέτρησης σχολίασε πως, «εγώ πρέπει να σουτάρω. Δουλεύω γι’ αυτό. Δεν σκέφτομαι αν μπουν ή όχι, θέλω μόνο να σουτάρω. Σε κάποια παιχνίδια θα μπουν, σε κάποια όχι. Όσο το κάνω, θα είναι όλα καλά. Εδώ και επτά χρόνια συμβαίνει αυτό. Κλείνονται πίσω στην άμυνα. Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο σκέψης μου. Σουτάρω πλέον με αυτοπεποίθηση και δεν με νοιάζει αν θα μπει ή όχι το σουτ. Η αυτοπεποίθησή σου είναι ψηλά όταν δεν σκέφτεσαι αν θα βρεις τον στόχο. Αν η τεχνική μου είναι καλή

Διαβάστε το στο thestival.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Γιάννης: «Επτά χρόνια τώρα μου δίνουν το τρίποντο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διανύει μια εξαιρετική σεζόν, έχοντας πλέον αποκτήσει σταθερότητα πίσω από τα 7,25 μ., κάτι που σημαίνει πως γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες.Ο «Greek Freak» ρωτήθηκε για το γεγονός πως ακόμα του αφήνουν χώρο για να σουτάρει, με σκοπό να του κλείνουν τους διαδρόμους προς το καλάθι.Η απάντηση του Έλληνα σταρ ήταν πως αυτό συμβαίνει εδώ και επτά χρόνια, τονίζοντας πως πλέον δεν τον νοιάζει και συνεχίζει να σουτάρει με αυτοπεποίθηση, είτε ευστοχήσει είτε αστοχήσει.Αναλυτικά όσα είπε:«Εδώ και επτά χρόνια συμβαίνει αυτό. Μου δίνουν χώρο και κλείνονται προς τα μέσα. Αυτό δεν αλλάζει κάτι για μένα. Σουτάρω πλέον με αυτοπεποίθηση και δεν με νοιάζει αν θα μπε

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)