Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορονοϊό

13:16 - 11/03/2022

Είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας νοσήσει με κορονοϊό. Η διασωλήνωσή του έγινε χθες το βράδυ. Πηγή: skai.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στη ΜΕΘ ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Διασωληνώθηκε με κοροναϊό

Ο ίδιος ήταν ανεμβολίαστος και από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μπήκε σε θεραπεία αυξημένης ροής οξυγόγου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Διασωληνώνθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορονοϊό

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρέθηκε πριν από μερικές μέρες θετικός στον κορονοϊό. To άρθρο Διασωληνώνθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Κρίσιμη η κατάσταση του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λάρισας.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Νίκος Μιχαλολιάκος: Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ με κοροναϊό

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού στο νοσοκομείο Λάρισας

Διαβάστε το στο tanea.gr

Νίκος Μιχαλολιάκος: Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ με κορωνοϊός

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού στο νοσοκομείο Λάρισας

Διαβάστε το στο tovima

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρέθηκε πριν από μερικές μέρες θετικός στον κορονοϊό.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος που νοσεί με κορονοϊό

Διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο Νίκος Μιχαλολιάκος, καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας νοσήσει με κορονοϊό. Η διασωλήνωσή του έγινε χθες το βράδυ. Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες... The post Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος που νοσεί με κορονοϊό appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από χθες το βράδυ ο Νίκος Μιχαλολιάκος, λόγω κορονοϊού. The post Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Διασωληνωμένος με κορονοϊό ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας The post Διασωληνωμένος με κορονοϊό ο Νίκος Μιχαλολιάκος appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Διασωληνωμένος με covid νοσηλεύεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Η υγεία του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση τις τελευταίες ώρες. Το άρθρο Διασωληνωμένος με covid νοσηλεύεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορωνοϊό

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος που πριν από μερικές μέρες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορωνοϊό

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Νοσεί με κορωνοϊό

Διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Διασωληνωθηκε ο Νίκος Μιχαλολιακος

Στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από χθες το βράδυ ο Νίκος Μιχαλολιάκος καθως η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες δεν είναι εμβολιασμένος, γεγονός που τον καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο στις επιπτώσεις της μόλυνσης από τον κορωνοϊό, ενώ επιβαρυντικά λειτουργούν στην κατάσταση του η παχυσαρκία, ο σακχαρώδης διαβήτης από τον οποίο πάσχει […] Διασωληνωθηκε ο Νίκος Μιχαλολιακος - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Διασωληνωμένος με κορονοϊό ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται διασωληνωμένος, ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Διαβάστε το στο mononews.gr

Κορωνοϊός: Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά από επιπλοκές της Covid-19

Στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, διασωληνώθηκε ο καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Νίκος Μιχαλολιάκος, που νοσεί από κορωνοϊό.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορονοϊό

Διασωληνωμένος είναι από το βράδυ της Πέμπτης, ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης έγκλειστος αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο Μιχαλολιάκος που νοσεί με κορονοϊό, έχει μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού, όπου εκτίει την ποινή του, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Διαβάστε το στο irafina.gr

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν έχει εμβολιαστεί.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Ήταν ανεμβολίαστος

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας βρίσκεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό, καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ ο Νίκος Μιχαλολιάκος 11/03/2022 Διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο καταδικασμένος για την διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή βρισκόταν στις φυλακές Δομοκού, όπου και κόλλησε κορονοϊό. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί χθες το βράδυ.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορονοϊό

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρέθηκε πριν από μερικές μέρες θετικός στον κορονοϊό.  Ήταν πριν από μερικές μέρες όταν έγινε γνωστό ότι ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και έγκλειστος των φυλακών Δομοκού, ήταν ανάμεσα στους κρατούμενους που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Διασωληνώνθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορονοϊό

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρέθηκε πριν από μερικές μέρες θετικός στον κορονοϊό. Ήταν πριν από μερικές μέρες όταν έγινε γνωστό ότι ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και έγκλειστος των φυλακών Δομοκού, ήταν ανάμεσα στους κρατούμενους που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό   The post Διασωληνώνθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορονοϊό appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορωνοϊό

Διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ο Νίκος Μιχαλολιάκος, καταδικασμένος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Είχε μεταφερθεί από τις φυλακές Δομοκού τις προηγούμενες ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας νοσήσει με κορωνοϊό. Η διασωλήνωσή του έγινε χθες το βράδυ. Πηγή: ΣΚΑΙ  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ουκρανία: Πληροφορίες ότι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Χάρκοβο (VIDEO) Καρατομεί στρατηγούς ο Πούτιν-Φαίνεται έξαλλος για τις απώλειες των Ρώσων (VIDEO) ΔΝΤ: Δεν αποκλείεται η Ρωσία να χρεοκοπήσει   The post Διασωληνώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορωνοϊό appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Διασωληνώνθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορονοϊό

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρέθηκε πριν από μερικές μέρες θετικός στον κορονοϊό. Ήταν πριν από μερικές μέρες όταν έγινε γνωστό ότι ο καταδικασμένος για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και έγκλειστος των φυλακών Δομοκού, ήταν ανάμεσα στους κρατούμενους που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό The post Διασωληνώνθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Νοσεί με κορονοϊό appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Αφρικανική σκόνη: Σε «πορτοκαλί πολιορκία» η χώρα – Πότε υποχωρεί, πού θα βρέξει

Κωνσταντάρας: «Τώρα το θυμήθηκε η Σταματίνα ότι ο Παπανώτας ήταν προσβλητικός;»

Χουάνκαρ: «Θα “πεθάνουμε” στο γήπεδο για τους τρεις βαθμούς κόντρα στην ΑΕΚ»

Γιώργος Λιάγκας: «Ακούω ότι θα κάνει πρόταση ο Acun στην Μενεγάκη, δεν ντρέπονται αυτοί που τα γράφουν;»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος-Σκληρή απάντηση στον Άγγελο Βουράκη για την απόλυση από τον ΣΚΑΪ: «Υπερασπίζεται τον στάβλο του»

Δημήτρης Πανόπουλος: «Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει στηρίξει το MeToo αλλά η δήλωσή του ήταν προβληματική»