Κατερίνα Καινούργιου: Τρόμαξε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές με την αδιαθεσία on air

19:24 - 11/03/2022

Μια έντονη αδιαθεσία ένιωσε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής (11/03) κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Super Κατερίνα» και τρόμαξε τους συνεργάτες αλλά και τους τηλεθεατές. Η παρουσιάστρια, την ώρα προβολής της συνέντευξης του Νίκου Κουρή, φάνηκε να δακρύζει και θέλησε να διευκρινίσει τι συμβαίνει. «Έχω δακρύσει συγγνώμη. Όχι για το θέμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχω ζαλιστεί λίγο απότομα. Εντάξει θα μου περάσει. Είναι μέρες που οι γυναίκες βρισκόμαστε στις δύσκολες ημέρες του μήνα και μας πιάνουν… Γι’ αυτό δάκρυσα. Συγγνώμη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου. Η ώρα πέρασε αλλά η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε να μην αισθάνεται καλά και όταν οι συνεργάτες της την ρωτήσαν πώς είν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας