Αυστραλία: Πυροσβέστης πεθαίνει και ο 19 μηνών γιος του παρασημοφορείται για εκείνον

13:52 - 05/01/2020

Ντυμένος με στολή πυροσβέστη και με πιπίλα στο στόμα, ο μικρός Harvey έλαβε το τιμητικό παράσημο για την αυτοθυσία του πατέρα του (pics) Εκεί που ο απλός κόσμος κοιτά αποσβολωμένος την καταστροφή, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που μπαίνει σε αυτήν για να σώσει ό,τι προλάβει. Οι πυροσβέστες είναι ήρωες. Κι όταν πέφτουν στο πεδίο της μάχης ως τέτοιοι, […] The post Αυστραλία: Πυροσβέστης πεθαίνει και ο 19 μηνών γιος του παρασημοφορείται για εκείνον appeared first on Newsone.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο newsone.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυστραλία: Πυροσβέστης πεθαίνει και ο 19 μηνών γιος του παρασημοφορείται για εκείνον

Ντυμένος με στολή πυροσβέστη και με πιπίλα στο στόμα, ο μικρός Harvey έλαβε το τιμητικό παράσημο για την αυτοθυσία του πατέρα του Εκεί που ο απλός κόσμος κοιτά αποσβολωμένος την καταστροφή, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που μπαίνει σε αυτήν για να σώσει ό,τι προλάβει. Οι πυροσβέστες είναι ήρωες. Κι όταν πέφτουν στο πεδίο της μάχης […] The post Αυστραλία: Πυροσβέστης πεθαίνει και ο 19 μηνών γιος του παρασημοφορείται για εκείνον appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Αυστραλία: 19 μηνών αγοράκι παρασημοφορείται για τον νεκρό πατέρα του

Κι ενώ όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις ανεξέλεγκτες πυρκαγιές στην Αυστραλία, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που καταβάλλει τιτάνιες προσπάθειες προκειμένου να σώσει ό,τι μπορεί.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αυστραλία: Πυροσβέστης πεθαίνει και ο 19 μηνών γιος του παίρνει το παράσημό του μπαμπά του

  Στις περιπτώσεις όπου φλέγονται τα πάντα και όλοι προσπαθούν να σωθούν, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που στέκεται ακλόνητη απέναντι στην πύρινη λαίλαπα για να σώσει ό.τι μπορεί να σωθεί, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι πυροσβέστες είναι ήρωες. Κι όταν πέφτουν στο πεδίο της μάχης ως ήρωες, οι δικοί τους άνθρωποι μένουν με τα παράσημα, τα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Αυστραλία: Πυροσβέστης πεθαίνει και ο 19 μηνών γιος του παίρνει το παράσημό του

Στις περιπτώσεις όπου φλέγονται τα πάντα και όλοι προσπαθούν να σωθούν, υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που στέκεται απέναντι στην πύρινη λαίλαπα για να σώσει ό.τι σώζεται, αποδεικνύοντας ότι οι πυροσβέστες είναι ήρωες. Κι όταν πέφτουν στο πεδίο της μάχης ως ήρωες, οι δικοί τους άνθρωποι μένουν με τα παράσημα, τα μετάλλια, τις διηγήσεις για εκείνους, όπως ακριβώς και η περίπτωση του μόλις 19 μηνών Harvey. Ο πατέρας του μικρού, Geoffrey Keaton, πυροσβέστης στο επάγγελμα, έχασε τη ζωή του στο καθήκον, […] The post Αυστραλία: Πυροσβέστης πεθαίνει και ο 19 μηνών γιος του παίρνει το παράσημό του appeared first on Όμορφη ζωή.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ newsone.gr

Πεντανόστιμα brownies χωρίς ζάχαρη και χωρίς αλεύρι

Ο καλύτερος drummer είναι μόλις 2 ετών – Δείτε το απολαυστικό βίντεο

«Paperman»: To βίντεο που μας παρακινεί να ζήσουμε το 2020 με πολλή αγάπη

Το συγκινητικό αντίο της VW στο ιστορικό αυτοκίνητο Σκαραβαίο σ’ ένα animated video

ΙΚΕΑ: Θα πληρώσει 46 εκατ. σε γονείς που έχασαν το παιδί τους από πτώση συρταριέρας

Ρουμανία: Απολύθηκε ο χειρουργός για το θάνατο ασθενούς που έπιασε φωτιά στη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης