Μπούργος: «Είμαι ενθουσιασμένος με το κλαμπ και τους παίκτες μου – Μεγάλος μου αδερφός ο Κούπερ» (video)

21:10 - 11/03/2022

O Χερμάν Μπούργος μίλησε για τα πλέι οφ που αρχίζουν την Κυριακή, για τις διαφορές που θα έχει το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη σχέση του με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, αλλά και το δέσιμο που έχει «χτίσει» με τον κόσμο των Κιτρίνων. The post Μπούργος: «Είμαι ενθουσιασμένος με το κλαμπ και τους παίκτες μου – Μεγάλος μου αδερφός ο Κούπερ» (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης – Χερμάν Μπούργος: «Με έχει ενθουσιάσει ο κόσμος – Σαν μεγάλος μου αδερφός ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ

Ο Χερμάν Μπούργος έχει ξεκινήσει με εξαιρετικό τρόπο την καριέρα του στον Άρη και ο ίδιος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος με όσα έχει βρει μέχρι στιγμής στη Θεσσαλονίκη και την ομάδα ειδικότερα. Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε στη Nova για την προσαρμογή του στους “κίτρινους”, τη νίκη επί του Ολυμπιακού και το παιχνίδι με τους Πειραιώτες στα play ... Περισσότερα To άρθρο Άρης – Χερμάν Μπούργος: «Με έχει ενθουσιάσει ο κόσμος – Σαν μεγάλος μου αδερφός ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Πρόστιμο 836.000 ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ για τα σχόλια κατά της διαιτησίας

Ο Τομέας Ιστορίας τιμάει τον Χουλιάν Κουέστα σαν ρέκορντμαν

Ξιφασκία: «Χρυσός» και κυπελλούχος στο πανελλήνιο κύπελλο εφήβων ο Θωμάς Γρόλλιος

Σάρωσε η τηλεθέαση για την Εθνική – Τι νούμερα έπιασε

Η Ντόρτμουντ ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Γιαν Κουτό ύψους 30 εκατομμυρίων!

Ξιφασκία: Αναχώρηση του Άρη για Βουδαπέστη για το Πανευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων