Αγγελική Νικολούλη: Αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά στην έναρξη του «Φως στο Τούνελ»

23:34 - 11/03/2022

Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ Παρασκευής με το «Φως στο Τούνελ». Στην έναρξη To άρθρο Αγγελική Νικολούλη: Αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά στην έναρξη του «Φως στο Τούνελ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Νικολούλη: Αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Κοντομηνά στην έναρξη του «Φως στο Τούνελ»

Στην έναρξη της αποψινής εκπομπής.

Διαβάστε το στο

Αγγελική Νικολούλη για Κοντομηνά: Στην μεγάλη κρίση του Alter άνοιξε τις πόρτες του Alpha για το Τούνελ

Η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να μου επιτρέψετε φίλοι μου, τώρα, στην αρχή της εκπομπής να πω το καλοτάξιδος στον πρώην πρόεδρο του Alpha που έφυγε από κοντά μας μετά από σκληρή μάχη που έδωσε. Τον Δημήτρη Κοντομηνά. Στον άνθρωπο που στην μεγάλη κρίση του Alter άνοιξε τις πόρτες του Alpha για το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αγγελική Νικολούλη: Το «αντίο» στον Δημήτρη Κοντομηνά

Με ένα ιδιαίτερο «αντίο» ξεκίνησε την εκπομπή της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη. Η οικοδέσποινα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», Αγγελική Νικολούλη θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για εννέα σεζόν είχε στεγαστεί στο κανάλι του […] The post Αγγελική Νικολούλη: Το «αντίο» στον Δημήτρη Κοντομηνά appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της