Ελισάβετ Σπανού: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει – «Έχω μάθει να ζω με αυτό»

10:58 - 12/03/2022

Με τα προβλήματα που δημιουργεί το ευερέθιστο έντερο, και τα οποία ταλαιπωρούν περίπου 2 εκατ. Έλληνες To άρθρο Ελισάβετ Σπανού: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει – «Έχω μάθει να ζω με αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελισάβετ Σπανού: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί πάνω από 10 χρόνια

«Είναι πολύ δυσάρεστο να πονάς, να είσαι πρησμένος, δεν ευχαριστιέσαι σχεδόν τίποτα» - Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο

Ελισάβετ Σπανού: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί - «Έχω μάθει να ζω με αυτό»

«Είναι πολύ δυσάρεστο να πονάς, να είσαι πρησμένος», δήλωσε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο

Ελισάβετ Σπανού: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

«Έχω μάθει να ζω με αυτό... Έχω μάθει να το διαχειρίζομαι», τόνισε η ίδια.

Διαβάστε το στο

Ελισάβετ Σπανού: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει – «Επηρεάζει τη ζωή μου»

Η Ελισάβετ Σπανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Είμαι από τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται με το έντερό τους, πάνω από 10 χρόνια. Κατευνάστηκε το όλο θέμα όταν ρύθμισα το θυροειδή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό και στην πάροδο των ετών είδα […] The post Ελισάβετ Σπανού: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει – «Επηρεάζει τη ζωή μου» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της