Νεκρά παιδιά στην Πάτρα-Πισπιρίγκου σε παιδοψυχολόγο: «Ποια είσαι εσύ που ερμηνεύεις τη ζωγραφιά του παιδιού μου»

16:06 - 12/03/2022

Την «έκρηξη» της μητέρας της Τζωρτζίνας, Ρούλας Πισπιρίγκου, η ανάλυση της μια ζωγραφιάς από την Παδοψυχολόγο Χριστίνα Μπογιατζή. Υπενυμίζετται πως η ζωγραφιά επρόκειτο να παρουσιαστεί (χθες βράδυ) στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» όμως το περιεχόμενο διέρρευσε ήδη από τη νύχτα της Πέμπτης από τον ερευνητή – δημοσιογράφο Χάρη Φλουσκούνη (Χάρης Βεραμόν), που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Απειλές από τη Ρούλα Πισπιρίγκου λέει ότι δέχτηκε παιδοψυχολόγος που ερμήνευσε ζωγραφιά της Τζωρτζίνας

«Ποια είσαι εσύ που ερμηνεύεις τη ζωγραφιά του παιδιού μου και πού ξέρεις ποια χρονική στιγμή την έκανε;» φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Χριστίνα Μπογιατζή.

Διαβάστε το στο

Πάτρα: Η οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου για την παιδοψυχολόγο - 'Ποια είσαι εσύ που ερμηνεύεις τη ζωγραφιά του παιδιού μου' [Βίντεο]

Η παιδοψυχολόγος τονίζει πως "δεν είναι δυνατόν ένα παιδί να ζωγραφίζει ως άγγελο τη μαμά του όταν αυτή ζει".

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας